من ۲۶ سالمه تو ۱۴ سالگی مادرم رو از دست دادم، مادرم فرهنگی بود و بعد فوتش حقوقش میرسید به من اما چون زیر۱۸ سال بودم نمیتونستم خودم بگیرم و باید یک نفر قیم این کار رو میکرد که پدرم حقوق رو با وکالت از من میگرفت و همچنان هم میگیره خودشم حقوق داره و بازنشسته فرهنگی هستش اما به من زیاد خرجی نمیده و هرچی بخوام بخرم فقط میگه اگه نیاز داری بخر ولی من واقعا کمبود دارم و خرج تراشی نمیکنم الان دندونم شکسته و باید درستش کنم ولی همش اضطراب دارم بهش بگم چون هر جور حرفی میگه و از حرفاش خستم اینهمه ساله حقوق رو میگیره هیچ کاری هم نکرده من دیگه از این وضعیت خستم از طرفی نمیتونم ازدواج کنم و شاغل بشم بخاطر حقوق ولی حق خودمم بهم نمیده به نظرتون چیکار کنم پدرم اخلاقش تند سمج هست
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.