2777
2789

وی وان میزدم یمدت خوب بود ولی اینی که گفتی نمیدونم

ولی بنظرم برای کاهش پوسیدگی

نخ دندان خیلیییییییی مهمه یعنی حتی اگه هرروز مسواک نمیزنی ولی نخ رو بزن حتما

بعدم آخر شبها حتما مسواک بزن

و هر دوسه روز یبار آب نمک پر کن توی دهنت خیلی نمک تاثیر داره

و فلورایدم بنظرم جلوگیری میکنه از پوسیدگی ولی نمیدونم بجز مدارس آزاد میشه زد یا نه چون میگن زیادش مضره!

و اینکه غذا رو همیشه با یطرف فک نخور چون به دندون های یطرف فشار میاد 

و اینکه سعی کن بجز وعده های اصلی وعده های مابین رو کمتر کنی و دهنت زیاد مشغول نباشه چون بشدت ایمنی دهان رو پایین میاره

زندگی واقعا خیلی قشنگه❤خدایا شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر پوسیدگی دندونت خیلی ریز یا قابل ترمیم نیست با رعایت بهداشت استفاده از خمیر دندان فلوراید دار قابل کنترل هست و از پیشرفتش میتونی جلوگیری کنی یا حتی اگر بخوای میتونی در مطب فلوراید تراپی انجام بدی

اما اگر پوسیدگی پیشرفته تر که خب باید ترمیم کنی راه دیگه ای نداری 

¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم‌را برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸

پوسیدگی کم نمیشه یا از بین نمیره اگر کم باشه و ریز که حالا با رعایت بهداشت میتونی جلو پیشرفتش بگیری که دیگه ترمیم نخواد اما اگر نیاز به ترمیم داره باید ترمیم کنی اگر نکنی هم که خودت میدونی به عصب میرسه 

¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم‌را برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸

ممنون از راهنماییت

خواهش میکنم