2777
2789
عنوان

خواب مزخرفی دیدم

99 بازدید | 13 پست

فکر کنم نزدیک یک ماهه که به هیییچ وجه نمیتونم واسه نماز صبح بیدار بشم....یعنی حتی با آلارم گوشی بیدار میشم اما پامیشم خاموش میکنم دوباره می‌خوابم...دیشب هم ساعت یازده خوابیدم...یعنی ده رفتم رخت خواب به زور تا یازده خوابم برد...اما باز واسه نماز خواب موندم😣 حالا صبح خواب دیدم نشستم سر یه سفره دارم با یه جن غذا میخورم🤮

احساس میکنم اثرات قضا شدن این نماز صبح است که باعث شده با شیطان هم سفره بشم

خدایا چنان کن سرانجام کار تو... خوشنود باشی و ما رستگار🙂

چه وحشتناک

جن چه شکلی بود؟

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تعبیر بدی داره

بقیه همه چیز از تقدیر بهشون رسید اما من حتی تقدیر هم از دربار غوث اعظم بهم رسید .منم ادنی غلام غوث اعظم .فقیرم بارگاه غوث اعظم. وسیله نیست ما را از دو عالم جز لطف و عطای غوث اعظم. غوث اعظم به من بی سر و سامان مدده قبله ایمان مدده کعبه دین مدده . امداد کن امداد کن از بند غم آزاد کن در دین و دنیا شاد کن یا غوث اعظم دستگیر.خاک بغدادت شود سرمه بیناییم پیر پیران مدده یا شه دستگیر مدده.غوث اعظم بنگر به حالم .الهی خیر گردانی به حق شاه جیلانی .🤲💚

منم همش خواب میمونم😭😭

بیدار شدم حالم به هم خورد...منو یه نفر دیگه با اون جن نشسته بودیم دور سفره...غذا واسه اون جن بود...انگار مهمون اون بودیم...هرچی فکر میکنم یادم نمیاد  غذاش چی بود ...ولی خیلی با لذت غذا می‌خوردم و مدام ازش سوال میکردم...

بیدار شدم حالم به هم خورد...منو یه نفر دیگه با اون جن نشسته بودیم دور سفره...غذا واسه اون جن بود...ا ...

صدقه بده

قضای نمازتم بخون

منم خوابای بد میبینم که معلومه پایه شیطانی دارن ولی نمیدونم چیکارشون کنم

صدقه بدهقضای نمازتم بخونمنم خوابای بد میبینم که معلومه پایه شیطانی دارن ولی نمیدونم چیکارشون کنم

همش میگم خدایا نکنه واگذارم کردی به شیاطین...احساس میکنم دست و پاهام رو غل و زنجیر کردن که نرم سمت خدا...احساس میکنم اطرافم هستن..

شکل یه مردبود...موذیانه و عاقل اندر سفیه به آدم نگاه میکرد

ظآهرش چطور بود

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر