2777
2789
عنوان

پلیز هلپ می😎+ فوتو😁

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 61 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی شیکه.با شلوار کرم و روسری کرم که یه کم ازون مشکی ای در بیاد.کیف و کفشتم گفتی مشکیه دیگه؟  ...

نظر این دوستمونو خیلی پسندیدم من ی سال شلوار خاکی پوشیدم با مانتو مشکی و روسری رنگ شلوارم خیلی شیک شد,,,,ولی رنگ شلوام خیلی خاص و خوشرنگ بود نظر همه رو جلب میکرد

لطفا قبل از هر پاسخی ب این فکر کنید ک آدمها با سلایق و عقاید و نظرات متفاوتی هستند ,یاد بگیریم ک بهم احترام بزاریم
شال با این مانتو خوب نمیشه ها....

قبول. ولی لطفا به منم توضیح بدین شال به چه مانتوهایی میاد به کدوما نمیاد که منم امسال مد نظر داشته باشم رعایت کنم تو تیپم🤗

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

[QUOTE=54379125]😂😚[/QUOTE🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

من موندم چراااا مردا وقتى ميخوان با همسرشون حرف بزنن،صداشون شبيه گُرازه🐗!ولى همون آقايون وقتى باهمكار خانومشون حرف ميزنند،صداشون شبيه خسرو شكيباييه؟🤔
قبول. ولی لطفا به منم توضیح بدین شال به چه مانتوهایی میاد به کدوما نمیاد که منم امسال مد نظر داشته ب ...

ای جان.روسری اخه نهایت رسمیه .بعد این مانتوعه ایشون هم مدلش رسمیه هم جنسش پس باید با روسری بپوشه.همونطوری که شلوار لی به این مانتو نمیاد چون رسمی نیست شال هم براش رسمی نیست.یه تیکه اسپرت میشه یه تیکه رسمی قاطی میشه .

من باشم چون زیرش شومیز بلند داره با شلوار نمیپوشم.با جوراب شلواری ست میکنم.برای روسری یا شال هم چون مشکیه و یقه ش ندل خاصی نداره برو پیج ماژور شال کلی روسری و شال برند داره که میتونی ست کنی با همچین چیزی

رونده باش...امید هیچ معجزی ز مرده نیست...
قبول. ولی لطفا به منم توضیح بدین شال به چه مانتوهایی میاد به کدوما نمیاد که منم امسال مد نظر داشته ب ...

من ب شخصه وقتی لباسم یقه داشته باشه با روسری میپوشمش ک یقم دیده بشه ,,,ولی یقه ساده باشه هم میشه شال پوشید هم روسری من خودم بیشتر شالو میپسندم البته شال ساده و نازک و بلند

لطفا قبل از هر پاسخی ب این فکر کنید ک آدمها با سلایق و عقاید و نظرات متفاوتی هستند ,یاد بگیریم ک بهم احترام بزاریم
ای جان.روسری اخه نهایت رسمیه .بعد این مانتوعه ایشون هم مدلش رسمیه هم جنسش پس باید با روسری بپوشه.همو ...

ممنون عزیزم.😚

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام