2777
2789
عنوان

رژیمم استپ کردم راه حل بدید

379 بازدید | 23 پست

کالری شماری میکنم 

ولی استپ کردم 

بعضی روزا هم فست هستم 

چیکار کنم

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه روز کامل پرخوری کن درست میشهاصولا هفته یا ده روز یبار رژیم آزاد میگیرن که استپ نکنه

پرخوری درچه حد؟ 

تاچندکالری اضاف؟ 

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

میگفتن باید بهم بزنی یک هفته رژیم رو مثلا به روز چیت کن بالای ۲ هزارتا کالری مصرف کن 

روز بعدش فست بگیر با کالری زیر هزارتا 

دوباره فرداش ۲هزارتا مصرف کن 

روز بعدش بازم زیر هزارتا 

۶ روز اینجوری کن شاید شکست 

مصرف پروتئین رو ببر بالا. صبح بیدار شدی فقط بادوم بخور با شیر ... یا چند عدد سفیده تخم مرغ ظهر سینه مرغ بخور هر چی دلت خواست شب هم عدسی و نخو و ... تو یه هفته از استپ در میای.