2777
2789
عنوان

یعنی تنها تر از منم وجود داره تو این دنیا

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 25 پست
منم وضعم همینه بچه هم ندارم

سخته خیلی :)

زندگی سخته ولی تحمل کن روزای خوب در راهه🍃♥️اگه دلت خواست امضامو که خوندی واسه خونه دار شدنم دعا کن‌🤎دوستت دارم دوست نینی سایتیه من♥️میدونم توام مثه من از اینکه نمیتونی درد و دلاتو ب‌ اطرافیانت بگی میای اینجا چون حداقل دلخوشیت اینه کسایی که با بی رحمی قضاوتت میکنن غریبه ان نه اشنا🙂با اینکه نمیشناسمت ولی دوست دارم مرسی وقت گذاشتی امضامو خوندی🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم جمع دوستامو میخواد دلم میخواد یکیو داشته باشم بهش زنگ بزنم بدون اینکه حوصلش سر بره حرفامو گوش کن ...

حرف بزن 

راحت باش 

از درد بگو

از غصه هات 

از دل شکستن ها

از بی وفایی ها

از گذشته

فقط خصوصی هات  نگو جزئیات رو نگو

بچمم گناه داره اخهدوتایی از صبح تا شب بغل دل هم دیگه ایم تا باباش بیاد بعدم ک میاد ی بحثی درست میکنه ...

فقط نقش شوهرت😂ببخشید.... منم تنهام ب خواست حوصله کسی ندارم در حد مراسم و عروسی با فامیل...دوست اصلاااا.... محرم نزدیکه اگر شهرتون امنه برو هیئت شبا

بچمم گناه داره اخهدوتایی از صبح تا شب بغل دل هم دیگه ایم تا باباش بیاد بعدم ک میاد ی بحثی درست میکنه ...

عزیزم🫂💔

توکل ب خدا

امیدوارم زندگیت بهتر شه 

شوهرت وقتی حالش خوبه باهاش صحبت کن ازش بخا ک بهت عشق بده و دوست داشته باشه بهش بگو من همه امیدوم تویی 

عزیزم🫂💔توکل ب خداامیدوارم زندگیت بهتر شه شوهرت وقتی حالش خوبه باهاش صحبت کن ازش بخا ک بهت عشق بده ...

هزاران بار بهش گفتم

معتقده همه چی تقصیر منه از ریشه

زندگی سخته ولی تحمل کن روزای خوب در راهه🍃♥️اگه دلت خواست امضامو که خوندی واسه خونه دار شدنم دعا کن‌🤎دوستت دارم دوست نینی سایتیه من♥️میدونم توام مثه من از اینکه نمیتونی درد و دلاتو ب‌ اطرافیانت بگی میای اینجا چون حداقل دلخوشیت اینه کسایی که با بی رحمی قضاوتت میکنن غریبه ان نه اشنا🙂با اینکه نمیشناسمت ولی دوست دارم مرسی وقت گذاشتی امضامو خوندی🥰