2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من لیپو ۳۶۰ تزریق ب باسن کردم ۱۷ روزهاز کی میتونم رژیم بگیرم پیاده روی اینا کنمبالاتنم خیلی باریک شد ...

سخت بود؟

در پی آن نگاه های بلند، حسرتی ماند و آه ه ه های بلند
من لیپو ۳۶۰ تزریق ب باسن کردم ۱۷ روزهاز کی میتونم رژیم بگیرم پیاده روی اینا کنمبالاتنم خیلی باریک شد ...

مامانه منم شاغله تقریبا از هفته سوم تونس کاراشو انجام بده . البته کارای شخصیشو از قبلترم میتونست . بعد هفته دوم هم قدشو کامل نمیتونست باز کنه میترسید ولی الان خدا رو شکر بهتره 

خیلی خیلی زیاد بستگی ب تغذیه و نحوه پرستاری داره . سعی کنید بیشتر راه برین تو خونه تا عادت کنین . قدتونو یهویی نه ولی اروم اروم باز کنید

پیاده روی میتونین برین البته ب میزان امادگیتونم داره بهتره از دکترتون مشورت بگیرین

ولی رژیم گرفتن زوده براتون مامانه من پرخوری نمیکرد ولی کامل میخورد وعده هارو . تازگیا مقدار غذاشو میسنجه مثلن هروعده ی نون میخوره و...

مامانه منم شاغله تقریبا از هفته سوم تونس کاراشو انجام بده . البته کارای شخصیشو از قبلترم میتونست . ب ...

اخه رونام خیلی ورم کرده نمیدونم بخاطر عمله یا چاق شدم🙄🤦🏼‍♀️

اخه رونام خیلی ورم کرده نمیدونم بخاطر عمله یا چاق شدم🙄🤦🏼‍♀️

نه عزیزم ورمه 

روناتون رو هم ساکشن کردین ؟ 

مامانه منم ورم کرده بود شدید میگفتم چرا دکتر این شکلی کردتت . خوب بودا ولی خیلی بزرگ بود الان بعد سه ماه ورماش رفته خیلی خوب شده البته ورم شکمش هنوز مونده یکم بالاش ولی دکترش گفته عادیه