2777
2789
عنوان

تعبیر خوابم چیه

107 بازدید | 9 پست

من با یک نفر دعوا کردم درگیری داشتیم ک کاملا حق با من بود و طرفم قسم دروغ خورد و دو بهم زنی کرد و غیبت من کرد
چند وقتیه نمیبینمش و کاملا رابطمون قطع شده حالا دوبار با فاصله چند روز اومده ب خوابم و تو خواب میخواد ازم ک حلالش کنم
تعبیرش چیه؟

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه نت بود می‌تونستی از نظر روانشناسی هم تعبیرش کنی یعنی تحلیل رویای روانشناختی خب کتاب هایی هم هستن ...

خب نت ک هست؟ 

از هر نظری میدونی بگو عزیزم

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.

خب نت ک هست؟ از هر نظری میدونی بگو عزیزم

خب زیاد بلد نیستم روانشناسی طور و چیزی که گفتی که خواب دیدی تو رو بخششه هنوز یاد نگرفتم 

بعد من منظورم نت مال سایتهای خارجی بود 

یه سایتی بود میرفتم رویام رو انگلیسی می‌نوشتم چون سایته خارجی بود و از نظر روانشناحتی معنیش رو می‌گفت 

اگه زبانت خوبه میتونی کمک بگیرب

خب زیاد بلد نیستم روانشناسی طور و چیزی که گفتی که خواب دیدی تو رو بخششه هنوز یاد نگرفتم بعد من منظور ...

نه زبانم خوب نیست 

کاش میتونستی مال منم بزنی 

دوستم میگه روح اون طرف ناارومه میاد ب خوابت حلالیت بگیره

خب الان نتم کار نمیکنه یعنی واسه سایت های خارجی کار نمیکنه

vless://fbddfd18-72a2-f649-1101-1bb8e8e9a649@178.239.157.16:58160?security=none&encryption=none&host=myket.ir&headerType=http&type=tcp#%40ramshoop%F0%9F%8C%90

vless://fbddfda4-ce1e-4af5-adbd-a70454551a1d@87.236.38.152:58034?security=none&encryption=none&host=myket.ir&headerType=http&type=tcp#%40ramshoop%F0%9F%8C%90

vless://c2653dab-885e-47ca-b2eb-65837f4ed82d@2.fasttrade.blog:40665?path=%2F&security=none&encryption=none&type=ws#%40ramshoop%20%F0%9F%8C%90

خب الان نتم کار نمیکنه یعنی واسه سایت های خارجی کار نمیکنه

اگ وی تو ری داری برات کانفیگ فرستادم ببین وصل نمیشه