2777
2789

من پارسال پشت کنکوری تجربی بودم 

روحیه داااغون

فکر میکردم با یه ادم ایده ال دارم اشنا میشم و خیلی ادم خوب و خفنیه 

الان دانشجوی پرستاریم توی یه شهر با ۵۰۰کیلومتر فاصله

خوابگاهی شدم و کلی بزرگ شدم

با اون ادمم یک هفته بعد کنکور اشناییمو تموم کردمو کلی ادم دیگه رفتن و اومدن تو زندگیم ولی هنوز اونی که باید رو نیافتم 😁

شما هم بگین سرگرم بشیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پارسال این موقع میرفتم اداره و پروژه میزدم، الان دورکاری شدم و بازم پروژه میزدم

پارسال ماشین نداشتم امسال به لطف خدا دارم

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

از لحاظ موقعیت همون ادم پارسالم

و امسال میخوام برگردم به همون موقع و قدردان تک تک لحاظات زندگیم باشم

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

هیچی مثل همون موقع پارسالمم

با این تفاوت که 10 روزه دفترمون بسته هست و سرکار نرفتم

دورکاری میکنم

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

همون جهنمی که بودم. 

تیکر واسه چیز دیگه‌ایه                                                 .I'll survive but damn give me a break                     یه وقتاییم هست که انقد فکر کردی، انقدر تو فکرت جنگیدی، انقدر رفتی و برگشتی، انقد دو دوتا چهار تا کردی، انقدر حدس زدی، پیش بینی کردی، انقد کم آوردی و انقد تو فکرت مُردی و زنده شدی که آخرش گفتی ولش کن، بلاخره یه چیزی میشه دیگه، یا‌ میشه یا نمیشه ، یا میاد یا نمیاد، یا خوب میشه یا بد. این همه فکر نداره ، این همه حال خراب کردن نداره ، این همه بدقلقی و ناراحتی نداره. بعضی وقتام باید رهاش کرد ، این فکر لعنتی رو میگم ، باید به حال خودش رها کرد ، مهم نباشه چی میشه. بلاخره یا میشه یا نمیشه.