2777
2789
عنوان

چقدر راحت بابام دلمو میشکونه😔

432 بازدید | 14 پست

تو تاپیکای قبلیم هست

۲۴سالمه و توی عقدم و میخوام از نامزد بددل و شکاکم جداشم

امروز رفتم پیش وکیل، نامادریم حرفای وکیل رو داشت برای بابام تعریف میکرد،رسید به اینجا که وکیل به نامادریم گفت چرا انقدر زود شوهرش دادین،و گفت خودش خواست ما دخالتی نداشتیم!

همین حرفو به بابام زد ،بابام برگشت گفت اره دختره ی اخمق خودش زندگیشو خراب کرد من بهش گفته بودم!!!

منم صداشونو شنیدم زدم برق

گفتم تو چرا اینو به من میگی،توهمون ادمی هستی که وقتی دیدشغلش ثابته و اینا سریع بی دست و پاشدی جلو همه  پز میدادی خواستگار پلیس داره دخترم،رفتی تحقیق کردی بهت چیز بدی راجبش نگفتن!!

من از کجا باید بددلیاشو میفهمیدم،دوستم که بچدیم در حد بستنی خوردن و بگو بخند بوده وقتی رو نمیکرد من از کجا باید میفهمیدم ؟!!!

واقعا عصبیم،دنبال اینه که یچی بگه هی بزنه تو سر من!

من نمیدونم چرا انقدر غصه ی ناراحتی بابامو میخورم وقتی اون ابنکارو باهام میکنه😔نمیدونم مادرم اگه بود اونم با بابام تیم میشد یا منودلداری میداد😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی جونم🥲فقط میتونم بهت بگم خواهر منم تو همین شرایط بود

تنها راهش اینه هرچی گغتن تو هیچی نگی حتی اگ حرفاشون ناحق بود 

تو بجث کنی توضیح بدی اونا نمیفهمن فقط بیشتر عذاب میکشی

خدایا لطفا سلامتیمو برگردون...به من ، به همه.. مراقب خونوادم باش❤️

اینجور وقتا معمولا این بحث ها توخانواده پیش میاددلگیر نشو

واقعا حرفاشون استخونامو میشکونه،واقعا نمیفهمن من خودم به اندازه مافی غصه دارم، تو سرمم میزنن برا چیزی که خودشون میدونن من واقعا صد در صد مقصر نبودم😔

این مواقع همه دنبال مقصرن به دل نگیر رو ارامشت کار کن

همش میخواد بگه من پدر خوبیم تو به حرف من گوش نکردی!!!!!

بخدا چشاش قلبی شد وقتی گفتم من از این پسر با این شغل خوشم میاد و میخواد بیاد خاستگاری،حالا بهم میگه من گفتم نکن تو به حزفم‌گوش نکردی😐😑

واقعا حرفاشون استخونامو میشکونه،واقعا نمیفهمن من خودم به اندازه مافی غصه دارم، تو سرمم میزنن برا چیز ...

فعلا از شر  این مردک راحت شو تا بعد

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

بخدا دیگه نمیکشم عشقم!!!!واقعا کسه صبرم لبریزه

هوووووه درکت میکنم انقد باید بشنوی و زجربکشی تا تموم بشه

هوووووه درکت میکنم انقد باید بشنوی و زجربکشی تا تموم بشه

واقعا نمیدونم کی زجرای من میخواد تموم بشه

اول فوت مادرم 

بعد تحمل اخلاقای اول زندگی نامادری(که اون بحثش جداست واقعا پوستم کنده شد)

الانم که طلاق از کسی که عاشقش بودم و قکر میکردم منجی منه تو زندگی

نمیفهمم واقعا

انگار خدا منو گوشه رینگ گیر اورده همش داره منو میکوبه

واقعا نمیدونم کی زجرای من میخواد تموم بشهاول فوت مادرم بعد تحمل اخلاقای اول زندگی نامادری(که اون بحث ...

عزیزدلم🥲🥲🥲