2777
2789
عنوان

خواستگار تا چه سنی میاد

761 بازدید | 69 پست

یه خواستگار خیلی خوب دارم هم وضعش خوبه هم خونواده خوبی داره تا حالا سه بار اومده با بابام حرف زده ولی من قبول نکردم بیان 

دو سه ماه دیگه ۱۸سالم میشه تا الان حدود شیش هفت تا خواستگار خوب داشتم ولی خب هنوز زوده بنظرم 

دیروز عمم گفت فوقش واست خواستگار بیات تا ۲۰سالگی میاد الکی به بختت لگد نزن قبول کن اینو 

چیکار کنم شما تا چه سنی واستون خواستگار اومد 

بنظر خودم که خیلیی زوده فعلا از لحاظ عقلی بچم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی از فامیلامون ازدواج دومش توی ۶۰ سالگی بود با ی ۷۰ ساله

هست همیشه نگران نباش

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

تا ۶۰ سالگی والا

مامان بزرگ من ۵۰ سالش بود باز ازدواج کرد🥳🥰😁

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هشتم شهریور ۱۴۰۴💕روزی که خدا دختر خوشگلم و بهم هدیه داد🎊وقتی دارم مینویسم اینو که جای بخیه هام هنوز خیلی درد میکنه ، وقتی می‌شینم بخاطر بی‌حسی نخاعی سر درد بدی دارم ، تازه امروز تونستم راه برم ، مامانم موقعیتش جوری بود که نتونست بیاد پیشم بمونه ، و حس میکنم تو دوره حاملگی برای دخترم کم گذاشتم💔 همه اینا رو مینویسم تا روزی که دردم کامل تموم شد ، دخترم از آب و گل درومد ، مامانم مشکلاتش حل شد و فهمیدم هرکسی ممکنه فکر کنه مامان بدی هست ، بیام و باز بخونم اینارو و بفهمم سخت ترین چیزا هم میگذره ، مثل لحظه اول بعد از زایمانم که گفتن راه برو ... خیلی دردناک بود ولی گذشت✅💞