2777
2789

با همسرم تو خونه بودیم  و رابطه. ج .ن س. ی داشتیم . زنگ روی زنگکگگ که سریع بیا دم در حیاط چرا در رو باز نمیکنی .

با یه حال خراب و غرب های همسرم پوشیدم رفتم دم در . میبینم با خالم اومدن سر یه کارِ چرت و پرت . بعد نزدیک خداحافظی چشم اره می‌ره بهم که زشته به حالت و بچه هاش تعارف کن بیان بشینن . یه حالت زشتی هم به چشماش و صورتش میداد و حالم ازشون به هم میخوره . منم اعصابم نکشید جلو خالم  یه مشت حرف زدم بهش .

حرفام بد نبود ولی لحنم خیلی بد بود.

گذشت از اینکه تو هر حالی توقع داره جلو آبجی و پاداش خم و راست بشم . واقعا یعنی نمیدونن الان شبه و وقتی میبینن لامپ خونه خاموشه شاید خواب باشیم و هزار شایدِ دیگه .

خیلی عذاب وجدان دارم اما واقعا نمی‌خوام جواب تلفنم تا چند مدت بدم . 

واقعا دلم براش تنگ میشه ولی حبشه 

فک کرده خانوادش یا خواهرش کیه که ازم همیشه میخاد جلوشون هم و راست بشم . حتی حاضره به خاطرشون منو هم عذاب بده بار ها ثابت شده بهم .

خدایا دیدی ؟

یه امشبو ذهنم آشوب نبود . ممنون که جنس امشبونم جور شد...

تو رو جدتون لایکم نکنین😣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم گرفت خوابید و همه چیز کاملا ول شد .

اسی ببخشید ولی من غش کردم🤣

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

میدونم الان تاپیک ول میشه و میترکوننش . ولی حقیقتا حالم بده باید میگفتم جایی

ترکید بیا خصوصی باهم تا صبح میتونیم راجبش بگیم بخندیم من از این بحث استقبال میکنم😂🤣

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

خب جواب نمیدادی دیرتر زنگ میزدی میگفتی حموم بودم یا مثلا کارداشتم چون خونتون خاموشی هم بود دیگه

بابا ربع ساعت بود همش داشت زنگ می د . هشت تماس بی پاسخ افتاده بود . ترسیدم دیگه گفتم شاید جایی گیره یا برا کسی اتفاق بدی افتاده 

بعد با خالم اومدن میگن لباس فلانت رو  بده برا فلانی میخایم

تو رو جدتون لایکم نکنین😣