2777
2789

نمیخوام ناشکری کنم 

ولی .. 

من از خودم بدم میاد،نمیتونم خودمو تحمل کنم

هم از شخصیتم هم از ظاهرم

هم صورتم نا زیباست هم بدنم هم پوست کل بدنم و صورتم! حتی دلم نمیخواد عکس بگیرم

شخصیتم هم اصلا جالب نیست،یه ادم فوق استرسی و ترسو .. اصلا ارتباطات اجتماعی بلد نیستم .. همش خونه ام و دوست ندارم بیرون برم.از خونه بودن هم لذت نمیبرم فقط چون حوصله بیرون ندارم ،بیرون نمیرم

خسته شدم از خودم

حتی دلم نمیخواد برای خودم تلاشی بکنم یا چیزی بدست بیارم 

جدیدا هم احساس افسردگی میکنم،فقط میخورم و میخوابم و هیچ انگیزه ای ندارم، انجام کوچکترین کاراهم برام سخته ،حتی به زور حمام میرم یا مسواک میزنم ...

چیکار کنم؟ اگر یکم جرئت داشتم و به خانوادم هم بی توجه بودم شاید همه چیو تموم میکردم

شروع کن به تغییر کردن 

انتظار نداشته باش معجزه شه یا کسی بیاد نجاتت بده 

کلاس های فن بیان برو و روی اعتماد به نفست کار کن

ورزش کن و به تغذیه ت اهمیت بده

و هرکاری که لازمه برای داشتن یه زندگی خوب انجام بدی

ناراحت بودن اتلاف وقته ، قدر وقتیو که خدا برای زندگی کردن بهت هدیه داده رو بدون :)🦋☁️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شروع کن به تغییر کردن انتظار نداشته باش معجزه شه یا کسی بیاد نجاتت بده کلاس های فن بیان برو و روی اع ...

حس میکنم لیاقت هیچی رو ندارم،اصلا حوصله تغییر کردن ندارم چون من اول و اخر همینم .. نهایت یکم بهتر بشم

نمیخوام الکی خودمو امیدوار کنم که همه چی خوب میشه درصورتی که میدونم نمیشه

😔😔

فقط افسرگیت شدید شده

شروع کن به ورزش

روتین پوستی

به موهات برس روغن زیتون و گرچک بزن

استاقت مرتب کن

اولش سخته شروع کنی

ولی یکی دوبار غلاف میلت انجام بدی

به راه میای کم کم

کتاب انگیزی بخون

شکر گزاری رو انجام بده

مدیتیشن و... 

😔😔فقط افسرگیت شدید شدهشروع کن به ورزشروتین پوستیبه موهات برس روغن زیتون و گرچک بزناستاقت مرتب کناو ...

این کارارو قبلا کردم ولی حس درونیم رو تغییر نمیده🥲