2777
2789

مثلا من توی رویام مثلا حقوق یا روانشناسی دانشگاه تهران میخونم

بعد اپلای میکنم به امریکا.

توی دهکده های تگزاس یه اصطبل و یه مزرعه دارم.

شبا توی ایوون چوبی کتاب میخونم و به شیهه اسب هام گوش میدم، تا نصفه شب سریال میبینم و چای مینوشم.

کل ظهر رو با اسبم توی دهکده چهار نعل میتازونم و صبحا توی شهر به کارم میرسم.‌‌

هر سال هم به ژاپن  و کره جنوبی سفر میکنم...

شما هم بگید

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

رویایی دارم..‌ رویای آزادی...

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

😍انشاالله عزیزم

عزیزم صرفا رویاست🥰

رویاها قرار نیست واقعی بشن

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

من ارزوم ی خونه ی کوچیل واسه خودم تنها توی شمال باشه

ی جای امن و ساکت🥲

فقط 29 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

ریدم تو آمریکا

یکم اروم تر امریکاییا خفه شدن😂