2777
2789
عنوان

خواستگار پر رو

107 بازدید | 8 پست

دو سه شب پیش زنگ زد شرایط پسرشو گفت 

بهم نمیخوردیم رد کردم 

ولی باز اصرار کرد به مامانم که عکس دخترتونو برام بفرستین به پسرم نشون بدم

من مخالفت کردم چون از این کارا خوشم نمیاد 

نمیشه اعتماد کرد ممکنه عکسمو پخش کنن

همونجا هم مامانم محترمانه گفت دخترم مخالفت کرده

بعد دو سه روز زنگ زده که شما چرا عکس دخترتونو نفرستادین؟!

مامانم گفت خدمتتون عرض کردم دخترم موافق نیست و شرایط اقازاده به دختر خانم من نمیخوره

۱۴ سال اختلاف سن دارن

باز یک ساعت حرف زد 

اون خوی جنگجویانه منو فعال کرد اگر جلو دستم بود یکی میزدمش

اه

پرسید زندگی چند قسمته؟ گفتم:سه قسمتکودکی وپیری ، پرسید پس جوانی چی؟گفتم : فدای حسین (ع)🥀آقاجان...نامه های منم میخونی؟به خدا با خط کوفی نیست🥀آقاجان ...چیزی تا محرم نموندهمیشه کربلای مارو امضا کنی؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید میگوزیدید بهشون گمشن

مامان خوب جمعش کرد 

من بودم هر چی مثبت ۱۸ بود نثارش میکردم

پرسید زندگی چند قسمته؟ گفتم:سه قسمتکودکی وپیری ، پرسید پس جوانی چی؟گفتم : فدای حسین (ع)🥀آقاجان...نامه های منم میخونی؟به خدا با خط کوفی نیست🥀آقاجان ...چیزی تا محرم نموندهمیشه کربلای مارو امضا کنی؟؟؟
فک میکردم الان همه مردا اخبار گوش میدن نه اینکه تو سایت زنونه بگردن و حرفای خاله زنکی بزنن 😒

ولش کن

همینکه گفت بزن دهنش جیگرم حال اومد