2777
2789
عنوان

با همچین پسری میرین تو رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 1878 بازدید | 102 پست
ترسناکههمش سیاستنگاه بالا به پایینترازو و سنجشهمچیو عین ی معامله میبینیمگ ریاضی میخوای حل کنیزندگیه ...

اتفاقا ازدواج فقط و فقط یک قرارداد اجتماعی هست +هورمونها .پس باید کاملا منطقی و با حساب و کتاب جلو رفت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مننون از راهنماییت

خواهش میکنم ،بعد از ۱۵ -۱۶ سال زندگی به جرات میتونم بهت بگم عاملی که نقشش کمرنگ نمیشه خانواده هست ،چون آدم وقتی میخواد رفتاری انجام بده اول نگاه میکنه ببینه در شان خانوادش هست چنین رفتاری یا نه و متقابلا خانواده هم وقتی میخواد با عروسش رفتاری داشته باشه در شان خودشون رفتار میکنه

متاسفانه حقیقته ،عشق و علاقه بعد از وصال از شور و هیجان میفته و آرامش زندگی زیر سایه چیزهای دیگه قرا ...

ینی میگی با کسی ک دوسش نداریم اصن ولی موقعیت خوبی داره زندگی بهتری میشه ساخت؟

ینی میگی با کسی ک دوسش نداریم اصن ولی موقعیت خوبی داره زندگی بهتری میشه ساخت؟

اصلا دوستش نداریم نه،ولی لزوما لازم نیست عاشق و معشوق باشید اما اینقدر خوشتون بیاد که بعد بخواهید بغلش کنید ،ببوسیدش یا باهاش رابطه داشته باشید

پرستار مگه حداکثر حقوقش 20 نبود؟ چجوری ۴۰ میگیره

نه 

بستگی به بیمارستانش داره 

همه جا ۲۰ نیست 

بعد اگر درباره این اقا می پرسی ایشون درمانگاهم کار می کنه 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
نه بر اساس تجربه میگم حضوری ۹۰ درصد کار تو دوران حضوریه

سلام و وقت بخیر دوست عزیز ببخشید من میخوام این دوره رو ثبت نام کنم شما شماره تماسی از این استاد یا موسسه اشون دارید که به من بدید؟؟دنبال یک جای خوب برای یادگیری ممنون میشم کمکم کنی

سلام و وقت بخیر دوست عزیز ببخشید من میخوام این دوره رو ثبت نام کنم شما شماره تماسی از این استاد یا م ...

ایشون خیلی وقته کار نمی کنه 

شماره ازشون دارم ولی به کسی دادم و به من گفتن که ظاهرا ایشون دیگه شاگرد قبول نمی کنن 

ولی خب داخل اصفهان شنیدم استادی خیلی خوبی هستن 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
ایشون خیلی وقته کار نمی کنه شماره ازشون دارم ولی به کسی دادم و به من گفتن که ظاهرا ایشون دیگه شاگرد ...

مممنون که جواب دادی عزیز ، میشه لطفا شماره تماس ازشون رو به من بدید شاید تجدید نظر کرده باشن یا شماره استادهای دیگه که خودتون پیششون آموزش دیدین، دوستم پیش یکی رفته اصلا راضی نبود و گفت فقط هزینه دوره دادم الکی به این خاطر اصرار دارم از شما کمک بگیرم چون راضی هستی از اموزشتون