2777
2789

یا حتی هم قد هستین

بعد از ازدواج شده این قضیه خیلی بولد و مهم بشه براتون؟

خانم ۱۷۵ و اقا۱۷۸(به گفته خودش)

اقا خیلی هیکلی نیست و کاملا معمولیه

اگه بقیه شرایط اوکی باشه این قضیه ممکنه مهم دیده بشه بعد ها؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سر همین ی کیس عالی رو رد کردم خیلی اخلاقشو دوست داشتم شدید ولی هم قد بودیم تو کتم نمی‌رفت مخصوصا اینکه هیکلی نبود حداقل هیکلی باشن قدشون بهتر نشون میده

بعدا خیلی رو اعصاب میره خیلییییییی

لطفا برای حاجت رواییم یه صلوات میفرستی♥️✨️

بستگی به. دیدگاه خودت داره من قد برام مهم بود و خیلی مهم بود که همسرم کوتاه تر نباشه که نیست ولی اختلاف آنچنانی نداریم من 163و ایشون 170هست و یه وقتایی تو ذهنم میاد کاش قد بلندتر بود.

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

سلیقه ایه این ولی بنظرم کمه منو نامزدم ۱۵سانت اینا داریم اصلا خیلی زیاد نیست اختلاف قدیمون با اینکه ...

منم اختلاف قد بیشتر میپسندم طبیعتا

سوالم از خانمایی بود که شرایط مشابه دارن

بستگی به. دیدگاه خودت داره من قد برام مهم بود و خیلی مهم بود که همسرم کوتاه تر نباشه که نیست ولی اخت ...

اصلا اختلاف قدیتون معلوم هست ؟من هم قد تو ام شوهرم ۱۷۵ ولی خیلی کم معلومه

خواهرشوهرم و همسرش همینطوری هستن . در حد سه سانت بلندتره. ولی فقط چالش موقع جشن عروسیه که مو عروس درست میشه و قدش بلندتر میشه. که اونم داماد کفشش و پاشنه گذاشت. اگه ادم خوبیه سر قد رد کردن اشتباه. اونم ای دوره که پسر خوب کمه