2777
2789
عنوان

تجربه‌ی درمان ریزش مو

100 بازدید | 6 پست

سلام دوستان من چند سالی بود که درگیر ریزش مو بودم و خیلی درباره‌اش تحقیق کردم و وظیفه دونستم بیام چیزایی که ازش نتیجه گرفتم رو بگم چون دیدم که توی همین سایت خیلیا درگیر این مشکل هستن.

اول از همه من پودر حنا رو با پودر شنبلیله، پودر نخود خام، سدر (البته اگه موهاتون خشکه میتونید اینو حذف کنید) رو باهم مخلوط میکنم و بهش جوشانده رزماری میزنم که حالت خمیری بشه، فقط به ریشه موهام میزدم که زیاد موهام سنگین نشه و بعد دو تا سه ساعت میشستم. اگر هم میخواین حنا به موهاتون رنگ نده کافیه هفت هشت دقیقه تفت بدینش. روز در میون استفاده می‌کردم و واقعا معجزه بود. البته که کمی زمان میبره.

دوم، روزایی که ماسک بالا رو استفاده نمیکردم بجاش روغن کُندُش استفاده می‌کردم که بیشتر فایده این روغن برای رویش مجدده ولی برای ریزش و همچین نرم شدن ساقه موهام هم خیلی کمک کرد و فوق‌العاده بود برام این روغن. 

سومی هم از همه راحت‌تره. عصاره میخک که به این صورت بود که ۲۰ تا میخک رو با دو لیوان آب میذاشتم ۴۸ ساعت بمونه و بعد هم اسپری می‌کردم به کف سرم. و بعد حداکثر ۴۰ مین میشستم. ( حتما باید شسته بشه و از این تایم بیشتر نشه.) بیشترین تاثیر عصاره میخک برای رویش مجدد هستش.

در کنارش از کپسول زینک هم استفاده می‌کردم و مصرف شکر رو هم کم کردم. ریزش من هورمونی بود و با این کارا خیلی خیلی بهتر شد و بیبی هیر هم روی سرم رشد کرد.

فقط دقت کنید که رسیدگی به مو خیلی زمان بر هستش و نباید ناامید بشین. بعد شیش تا هفت ماه نتیجه روی موهاتون واضح هستش.

امیدوارم که براتون مفید باشه💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی.تو ۷ ماه چند سانت رشد کرد

من برای رشد قدی هر ماه یک هفته به شکم روی تخت یا مبل دراز میکشیدم طوری که سرم آویزون باشه پایین و پنج تا ده مین ماساژ میدادم. خیلی از بلاگر‌های خارجی که محتواشون رسیدگی به مو هست این کار رو انجام دادن. رشد قدی زیادی بهم داد. بعد این مدت حدود ۲۰ سانت رشد کرد

من که ریزش هورمونی و ارثی دارم

قرص هورمونی خوردم خیییییییلی بهترشد

نخورم باز به هم میریزه

البته الان قطع کردم دکتر گفته باید استراحت کنی ۶ماه

بااب رزماری و میخک و اسپری دارم کنترلش میکنم