2777
2789
عنوان

پشیمونم بهش نه گفتم😂😭

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 63 پست
😂😂😂وای خدا نکشتت این هندیا که عشق دختر سفیدن اصلا ، هندیا تو فیسبوک و اینستا خیلی پیام میدن به دخ ...

دقیقا😂😂😂

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حداقل خوشگل بوده😂😂

اره خیلی خوشگل بود واقعا باورم نمیشد خودش باشه اما ویدیو کال کردیم 😂😂حیف بهم میگفت داعشی😢😂

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

راس میگی

اره بابا نمی‌ارزه

این دفعه کلا خاورمیانه‌ای انتخاب نکن😂

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

😂😂اره لامصب بعد میگفت بیا هند 😭😂 من میگفتم نمی تونم میگفت من میام ایران😂

😂😂😂😂بیا هند🤣پسر خارجیا یه خوبی دارن از اون سر دنیا بخاطرت میان 😂😂

چجوری انقد انگلیسیتون خوبه با کشورای دیگه حرف می‌زنید منم باید کلاس برم

من از کلاس چهارم زبان رو شروع کردم و چون علاقه زیادی بهش دارم و هر روز مرور میکنم، هم یادم نمیره هم با دیدن ویدیو های انگلیسی تقویت میشم

😂😂😂😂بیا هند🤣پسر خارجیا یه خوبی دارن از اون سر دنیا بخاطرت میان 😂😂

بعد مردای ایرانی سر دنگ کافه هنوزم توی توییتر دارن بحث میکنن😂😂😂

من از کلاس چهارم زبان رو شروع کردم و چون علاقه زیادی بهش دارم و هر روز مرور میکنم، هم یادم نمیره هم ...

منم میخوام شروع کنم 

چای هست اگر مینوشی، من هستم اگر عشق میورزی و راه هست اگر رهگذری ☕️🧘‍♀️

بعد مردای ایرانی سر دنگ کافه هنوزم توی توییتر دارن بحث میکنن😂😂😂

من یه مشتری دادم دوست پسرش فرانسویه دختره ام خودش متولد خارج کشوره سالی دوبار میاد ایران در حد یکی دوماه پسره پامیشه میاد تهران اینو ببینه😂😂😂

من یه مشتری دادم دوست پسرش فرانسویه دختره ام خودش متولد خارج کشوره سالی دوبار میاد ایران در حد یکی د ...

بذار اینترنت وصل شه

میرم یه اروپایی پیدا میکنم از نفرین خاورمیانه نجات پیدا کنم😂😭با مردای ایرانی هم سر و کله نزنم سر مهریه و برابری

بذار اینترنت وصل شهمیرم یه اروپایی پیدا میکنم از نفرین خاورمیانه نجات پیدا کنم😂😭با مردای ایرانی هم ...

منم اینجا با هیچکی اکی نشدم رفتنی ام هستم دارم میرم استرالیا همونجا یه خارجی پیدا میکنم 🤣یکی ام برا تو پست میکنممم

منم اینجا با هیچکی اکی نشدم رفتنی ام هستم دارم میرم استرالیا همونجا یه خارجی پیدا میکنم 🤣یکی ام برا ...

مرسیی😂😂😂نه نفرست بیاد ایران من خودم میاممم پیشش😂😂😂