2777
2789
عنوان

بعد طلاق حالتون چطور شد

249 بازدید | 17 پست

همسرم مرد زندگی نیست یکسال زندگیمو بفنا داد رفت پیش دوستش اعتیاد داره ب گل الکل  تریاڪ 

خانوادم میگن بیا ولش کن 

قرار بود درست بشع نشد 

حوصلع ندارم بهم بگن مطلقه 

تمام زندگیشو میده ک مصرف کنع 

دخترم شبیه فرشته هاس ۱۸   ماهشه

همه جور پاش موندم ولی دیگ نه

مهم نیس چی میگن چی  میشه دیگ

تعریف کنـــــــید چیشد بعد جدایی

تازه ۲۵ سالم شده

متولد ۷۹ ام

بچه ام براش مهم نیس اصلا

بچ می مونه پیش خدم هیچیم نداره مهریه بده اس و پاسسس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگی ندارم هیچ وقت نیست گداشتمش سر کاری تو شرکت اخراجشوکردن باز رف سمت مواد

اخ 😢

چقد سخته شرایطتت

همین ادم بعد طلاق ادعای حضانت میکنه ب دادگاه ثابت کن ک معتاده ک حضانتشو کامل بدن بهت

.

اخ 😢چقد سخته شرایطتتهمین ادم بعد طلاق ادعای حضانت میکنه ب دادگاه ثابت کن ک معتاده ک حضانتشو کامل بد ...

ن بچع نمیخاد نمیتونه نگه داری کنه

چق  دلم براش میسوزه 

کاش میفهمید اما هیچ وق نفهمید

سلام.عزیزم منم مشکل تورا داشتم.فقط ۲۲سال صبر کردم.تهش بازم جداشدم.پس الان جدابشی بهتره.واسه دخترتم بهتره.من غکر میکردم اگه دخترم تو خانواده بزرگ بشه بهتره ولی واقعا عڎاب کشیدیم.هم من هم دخترم.الان دخترم۲۱سالشه.پدرش یادنبال ساقی واسه مواد بود یا دنبال زن هرزه.تو بدترین شرایط نمیاد دخترش کمک کنه.عین یک حیون.پس اصلا نگران نباش.الان بری خیلی بهتره.

سلام.عزیزم منم مشکل تورا داشتم.فقط ۲۲سال صبر کردم.تهش بازم جداشدم.پس الان جدابشی بهتره.واسه دخترتم ب ...

هی کاش قدر میدونیت حداقل قدر خودشو!

خدا عاقبت دخترتو بخیر کنه

منم تازه شدم۲۵