2777
2789

اون از شوهرم ک با هزار بدبختی پول جور کردم  ترکش دادیم سه ماه نشده لغزش کرد ... قبلا شیشه میزد ...الان تریاک ،دیشب بدون دلیل اومد تو اتاق تا تونست منو زد ...بتونم عکس از چشام میدارم ک چقد کبود و سیاهه تازه این فقط چشممه...خستم ...جرعت طلاق ندارم نمیدونم چ حسیه حاظرم تو این خونه عذاب بکشم ولی طلاق نگیرم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من چ مرگمه نمیتونم جدا شم ...اون چ مرگشه این بلاهارو سر من میاره ،منکه دارم با بیکاریش بی پولیش معتا ...

چند سالته؟ بچه داری؟خانواده حمایتت میکنن؟اگر بچه داری بخاطر اونا جدا شو

در حس خود آواره و با حال خود بیگانه ایم 

نمیدونم پدرم ک پیش اون یکی زنشه کلا سه ساله خبری از ما نداره ...مادرم خوبه ولی خب اونجا هم جنگ اعصاب ...

بنظرم اونجا بهتره اخه شوهرت شرایط عادی نرمال نداره خدایی نکرده بلایی سرت میاره

در حس خود آواره و با حال خود بیگانه ایم 

بنظرم اونجا بهتره اخه شوهرت شرایط عادی نرمال نداره خدایی نکرده بلایی سرت میاره

کاش منو بکشه ...نمیدونم چ سگ جونیم من ک اینقد ضربه به سر و گردن و کمر و دلم میخورخ هنووووز زندم

من چ مرگمه نمیتونم جدا شم ...اون چ مرگشه این بلاهارو سر من میاره ،منکه دارم با بیکاریش بی پولیش معتا ...

اگه فکر می‌کنی تلاشتو کردی درست نشده راه درست خدارو در پیش بگیر خواهش میکنم خودتو بیشتر ازاین خار نکن خدا هم طلاق گذاشته هم ازدواج انسانی و زن لیاقتمون زندگی خوب و توجه احترامه خدا هم همینو میخواد نمازتو بخون معنی قرآن به نیتی که داری بخون کاملا راهنماییت می‌کنه 

اگه فکر می‌کنی تلاشتو کردی درست نشده راه درست خدارو در پیش بگیر خواهش میکنم خودتو بیشتر ازاین خار نک ...

بخدا از سر لجش نمازم نمیتونم بخونم ...تا میخوندم میومد میگفت افرین بخون شاید این شیاطین ازت دور شدن و خوب شدی ...یه فحشایی به من میده ک بخدا ادم به زن بدکاره هم نمیگه