2777
2789

نمیدونم چی بشه ولی نمیدونم چیکار کنم بخونم نخونم آدم استرس هم داره نمیدونم چیکار کنم

آرزوها پایان ندارد آدمی به هرجا که که می رود گمان می کند به غایت القصوای مقصود خود رسیده است درصورتی که دنیا بی پایان است.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخبار گفته ب تعویق افتاده مگ نمیدونی 

البته من اخبار ماهواره تی دنبال میکنم داخلی قبول ندارم

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
من میگم نکنه بخونم کنکور لغو شه سکته میکنم😐💔

اصلا لغو نمیشه مگر هی تعویق بخوره فقط

آرزوها پایان ندارد آدمی به هرجا که که می رود گمان می کند به غایت القصوای مقصود خود رسیده است درصورتی که دنیا بی پایان است.

اخبار گفته ب تعویق افتاده مگ نمیدونی البته من اخبار ماهواره تی دنبال میکنم داخلی قبول ندارم

میدونم گفت ۱۶ تیر اعلام میشه چندم کنکور منتها نمیدونم تو این وضع هی صلحی چیزی میشه یا نه

الان تنها کاری ک ازمون برمیاد همینه

خیلی استرس دارم میترسم به این زودی ها تموم نشه

میدونم گفت ۱۶ تیر اعلام میشه چندم کنکور منتها نمیدونم تو این وضع هی صلحی چیزی میشه یا نه

من دانشجو نیستم ولی بنظرم نخون فعلا

وضعیت به این زودی فکر نکنم درست بشه 

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
نخون رقیب کمتر بهتر

اصلا هی معلوم نیست زنده باشیم فعلا تا بخوایم بگیم رقیب و فلان

من دانشجو نیستم ولی بنظرم نخون فعلاوضعیت به این زودی فکر نکنم درست بشه

وای کلی آرزو داشتم سر دانشکاه و .. اینم شانس من

فک کنم فقط منم که دوس دارم که بیشتر وقت بدن بیشتر بخونم

اخه آدم استرس داره خوندن اونطور نیست اصلا نمیدونم من که خیلی گیجم