2777
2789
عنوان

رفتار پارتنرم

87 بازدید | 5 پست

دو سه سال پیش باهم کات کردیم 

دوباره پری شب بهم برگشتیم

باهم هنو تلفنی حرف نزدیم و فعلا همش چت کردن بوده

(دلیل کات از طرف من بود چیز جدیم نبوده بیشتر بخاطر کنکورم بود)

اما این دو شب که باهم چتم میکنیم همش شبه

یعنی از ساعت دوازده شب تا هفت صبح

طی روز هیچ ارتباطی نداریم

(اینم بگم روز بعد همیشه اون پیام اول میده چون اگه خودم پیام بدم این احساس دارم که سربارم)

یکمم شکاکم بنظرتون دلیل اینکه روز نیستش فقط شب میاد چیه ممکنه با کسی دیگه درارتباط باشه 

(اینم بگم نسبت به قبلا خیلی تغیر کرده)

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم

لطفا بیاییین

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید روزا کار داره

نه اخه شغلشم اینجور نیس که تایم نداشته باشه

ادم هیچوقت یک کتاب رو به عقب نمیخونهادم هیچوقت به عقب برنمیگردهادم هیچوقت به اکسش برنمیگرده

رفتارمون باهم خیلی خوب بود

همو هم خیلی دوست داشتیم با وجود سه سال دوری

دلیل کاتمونم چیز الکی بود