2777
2789

سلام مامانا

ی راهنمایی میخوام 

من ارایشم اندازه س

اما از رژلبای مات خوشم نمیاد

اکثرا رنگی میزنم(جیغ نه)

لباسمم خداشاهده خیلی معقوله

خب من۲۷سالمه در حد‌سنم لباس میپوشم

مادرشوهرم امروزمیگفت رژلبت زننده س کمش کن

منم بی احترامی نکردما اما کار خودمو کردم و رژ همیشگیمو زدم

یا لباسم اونروز ی دامن و کت بودمفت مال مهمونیه

گیراس بیخود حالا دختر خودش همیشه کو،نش بیرونه

عصابم‌داغونه

الان لباس من چیش بده

منتظر تو دلیمم دعاکنید زودتر بیاد تو بغلم الان ۱۳هفته شه🥹❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کو عکس

-گفت اگر کلمه بودی؟ +گفتم:خسته، فرتوت، آشفته، نگران، بی‌تاب، غم‌زده، امیدوار، امیدوار، امیدوار..🌱 حرف دل همه رو شاملو گفته: «برای تو، برای چشم‌هایت، برای من، برای دردهایم، برای ما، برای این همه تنهایی... ای کاش خدا کاری کند..! اگر‌صبرمون‌لبریز‌شه‌طغیان‌میکنیم..🖤🥀برای دو تا از پسر عمه هام که توی متروپل از دستشون دادیم...برای زجه های عمم بخاطر پسر های جوون مرگش.. برای طفل 2 ماهه پسر عمه ام که نیومده بی پدر شد یتیم شد.... .برای عمو جوانم که توی 20 سالگی به جنگ رفت بخاطر مردم کشورش و ناموسش شهید شد و نیست ببینه ضحاک ها با دختران کشورش چه ها که نمیکنن... 
اگه دختر خودشم اینجوریه هیچ اهمیتی نده عشقم کار خودتو کن

عکس فرستادم توروخدا ارایش و پوشش من مشکلش چیه

منتظر تو دلیمم دعاکنید زودتر بیاد تو بغلم الان ۱۳هفته شه🥹❤️

ابهت، اخم، یه جور باید بفهمه این مسائل جز حریم شخصیه شماست نباید دخالت کنه ...

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی