2777
2789
عنوان

مادرم دوهفته س باهام حرف نمیرنه

141 بازدید | 15 پست

مادرم دوهفته س با من حرف نمیزنه حالا این دانشگاه این ها هم مجازی شدن من بعد مدت ها برگشتم خونه به جای اینکه باهام خوب رفتار کنه نه باهام حرف میزنه(البته به خاطر دعوایی هس که کردیم ) ولی وقتی مامانای دوستامو میبینم خیلی غصه میخورم اونقدر لوسشون میکنن حرفای محبت آمیز میزنن من همیشه سعی کردم به چشش بیام  یعنی کجای راهمو اشتباه رفتم 

غرور نمیزاره برم پیشش باهاش حرف بزنم بگم چرا اینجوری میکنه به نظرتون چیکار کنم؟

مامان من چندساله از من رو میگیره

انقدرم براش همه کار کردم ک ب چشمش بیام.. اخرشم هیچی ب هیچی

ولش کن... من ول کردم. نمیخواد منو دیگ

من انقدر سعی کردم دوستم داشته باشه ک یادم رفت باید خودم خودمو دوس داشته باشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان من چندساله از من رو میگیرهانقدرم براش همه کار کردم ک ب چشمش بیام.. اخرشم هیچی ب هیچیولش کن... ...

ببین همیشه سعی کردم براش دختر خوبی باشم همه کار براش کردم ولی همشون انگار ارزشی نداشتن همیشه اینطوری باهام رفتار میکنه درکت میکنم 

سر یه چیز کوچیک بهم گفت برو لباست عوض کن کوتاهه منم گفتم نه عوض نمیکنم بعدش باهام بحث کرد

اگ فقط سر این ۲ هفتس حرف نمیزنه خب زیاده.نکنه شمام یه کمی گستاخی کردی.ب هر حال برو صخبت کن شاید آشتی کرد اگ نکرد ک هیچی 

رفتم پیشش گفت دیگه ازت بدم میاد سعی کن دور و برم پیدات نشه منم دیگه کلا باهاش حرف نمیزنم

پس بزار اروم بشه بعدا شاید خود پاپیش گزاش دیگه شما ی بار رفتی جلو

دلا خو کن به تنهایی"

مقصر کی بوده؟تو بزرگی کن پا پیش بزار کینه ایجادنشه

کینه ی چی کشک چی

بزرگی چی؟

بزرگ اون مادره. اون باید بزرگی ‌کنه

نگو بهش یک عمر خودشو زجر میده با بزرگی کردن

واس بعضی والدین جونتم بدی کمه میگن چرا دو بار نمردی

اگ فقط سر این ۲ هفتس حرف نمیزنه خب زیاده.نکنه شمام یه کمی گستاخی کردی.ب هر حال برو صخبت کن شاید آشتی ...

نه من هیچ وقت حتی با لحن تند باهاش صحبت نکردم همیشه همینطوری بوده رفتم پیشش گفتم باشه اصلا من غلط کردم گفت دیگه ازت بدم میاد اون دخترای همسایه هم ازت بهترن

پس بزار اروم بشه بعدا شاید خود پاپیش گزاش دیگه شما ی بار رفتی جلو

اون روز رفته بودیم مهمونی پیش همه منو خورد کرد باز من چیزی نگفتم دیگه فک نکنم بخواد پا پیش بزاره کاش اوضاع اونجوری نبود برمیگشتم خوابگاه