2777
2789
عنوان

بیاین داستان مهیجم براتون تعریف کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 39 پست
همین؟😐من منتظربودم بگی در نهایت فهمیدم مغازه روبه رویی سالها خالی بوده اصن هیچکس اونجا نبودهیا فرشت ...

شبیه امام ها و حوری های بهشتی خدابی بودن.تمیزو مرتب..چهره و قیافه جذاب..ی خانمی هم میومد اینقد زیبا بود ک واقعا ادم میموند اینا کی هستن اینجان..خانمه با حجاب و پوشش کلمل و چشمانی درشت و دریایی و پوستی روشن

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

شبیه امام ها و حوری های بهشتی خدابی بودن.تمیزو مرتب..چهره و قیافه جذاب..ی خانمی هم میومد اینقد زیبا ...

چه جالب کاش ارتباط میگرفتی بااشون

جون شوهر عمت لایک نکن🔫😐👌🏻. سعی کن وقتی با من صحبت میکنی مودب باشی🥰 چون بعدش پشیمون میشی بالام جان⛓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جالب کاش ارتباط میگرفتی بااشون

از همه میترسیدم حس میکردم همه مشکوکن..حس میکردم زیر نظرم نمیتونستم ب هیچکس ارتباط بگیرم.اینا کلا خودشون خاص تر بودن انگار با هدف مندی اونجا بودن چون فروش نداشتن ولی همیشه باز میکردن متوجه میشدم قیمت های ارزون ولی انگار فروش براشون مهم نبود..متوجه میشی درمورد چ اشخاصی صحبت میکنم‼️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

از همه میترسیدم حس میکردم همه مشکوکن..حس میکردم زیر نظرم نمیتونستم ب هیچکس ارتباط بگیرم.اینا کلا خود ...

چیز عجیبی هم دیدی ؟ 

شاید برشکست شدن مغازشون جمع کردن

یک خورده هم احتمال بزاریم انسان نبوده باشن خب کاری از دست ما برنمیاد

البته قابل باور نیست برا ماها ولی خب دنیای بزرگیه نه تایید میشه نه رد

زنده باد ایران و ایرانی 🇮🇷 برای شادی روح رفتگان و مادرم فاتحه یا صلواتی بفرماید 

چیز عجیبی هم دیدی ؟ شاید برشکست شدن مغازشون جمع کردنیک خورده هم احتمال بزاریم انسان نبوده باشن خب کا ...

من شایذ بتونم بگم انسانن..ولی انگار برنامه ریزی شده اونجا بودن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

من شایذ بتونم بگم انسانن..ولی انگار برنامه ریزی شده اونجا بودن

من فقط ذهنم به جاسوس و جن و مافیا میره😅

زنده باد ایران و ایرانی 🇮🇷 برای شادی روح رفتگان و مادرم فاتحه یا صلواتی بفرماید 

من عجیب ترین اتفاقی که دوران دبیرستان برام افتاد این بود که یک زمانی خوره به جونم افتاده بود که یک خانم زیبایی تو ذهنم تصویرش رو بکشم که تا حالا همچین خانم زیبایی به دنیا نیومده باشه بعد یک روز تو خیابون دقیقا همون خانم زیبای ذهنم رو دیدم حتی به من نگاه هم کرد 

من عجیب ترین اتفاقی که دوران دبیرستان برام افتاد این بود که یک زمانی خوره به جونم افتاده بود که یک خ ...

خیلی جالب بود..ی اتفاقای میفتعدممکنه هیچوقت جوابی براش پیدا نکنی...من ی بار توخال بد روحی .وسط خیابون مغزم قفل کرد نمیدونستم برم یا برگردم..همونجا خشکم زد مغزم دستور نمیداد...ماشبن داشت میومد سمتم..ک یکی من پرت کرد جلو ک رد شدم..ولی هیچکس نبود من تنها بودم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

از همه میترسیدم حس میکردم همه مشکوکن..حس میکردم زیر نظرم نمیتونستم ب هیچکس ارتباط بگیرم.اینا کلا خود ...

اها چه جالب

شغل باحالی دارن

جون شوهر عمت لایک نکن🔫😐👌🏻. سعی کن وقتی با من صحبت میکنی مودب باشی🥰 چون بعدش پشیمون میشی بالام جان⛓