2777
2789
عنوان

خانواده سمی و بد

156 بازدید | 20 پست

سلام دوستان 

من خانواده ام به شدت من را تحقیر میکنن هر روز دعوا داریم همش مامانم میگه هر کی اومد باید شوهر کنی همش میگه فلانیا میبینی اکه بخوای بعد از این ی مردا بدبخت کنی برو بمیر که نباشی همش میگه ادم شوهرش کشتش باید بسازه و کلا اگه توی گذشته من اشتباهی کردم هزار بار بهم سرکوفت میده پدر و برادرم من را به شدت کتک میزنن وقتی هم نفرینشون میکنم بیشتر منا میزنن خودم به رشته های دیگه علاقه دارم ولی مامانم مدام میگه باید رشته ای که من دوست دارم قبول بشی پدرم مدام بهم فحش میده و همچنین برادرم هر دو نفر به شدت اخلاق بدی دارند حتی به پوششم به غدا خوردن به هر چی که فکر کنید بهم گیر میدن مامانم مدام بهم میگه چرا انقدر می خوری تو خرجت زیاده و هر روز بهم سرکوفت میده و انقدر موارد زیاد هست که نمی تونم براتون بیان کنم 

میشه بگید من چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟

...:/

یعی کن به جایگاهی برسی دستت تو گیبت باشه مستقل بشی ازمون استخدامی یا هرکار خوبی که فکر میکنی تلاشت ر ...

می دونی واقعا خسته شدم ازشون همش به فکر خودکشی می افتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهاشون کمتر مواجه شو رشته مورد علاقه اتم برو و حسابی درس بخون بری دانشگاه دیگه همه چیز حل میشه ی خاستگارهم اومد خودت بررسی کن و تصمیم بگیر و مرحله تخر ب خانواده تت بگو ک دارن میان برای کارای نهایی یعنی اطلاع بده نظر نپرس و برو سر زندگیت

از سگ کمتر کمتر کمتر اگر بیام نی نی سایت هرموقع دیدین با تاکید بهم بگیدد🔨غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔 نخواهم زیست *امروز دلم خواست بنویسم نزدیک ب پانزده ساله منتظرم امروز ک روزها را شمردم دلم ب حال خودم سوخت پونزده ساااال هرشب انتظار و دعا و نذر و نیاز و شکست ...دعام کنید حتی الانم با ناامیدی و خستگی نوشتم دعام کنید یعنی تموم میشه این انتظار یا اینکه من تموم میشم؟

عزیزم چندسالته؟ منم تو همچین خانواده ای بزرگ شدم

اول سعی کن یجورایی مستقل بشی از یه جایی منبع درامد پیدا کن

از طریق یه هنری مثل ناخن کاری مژه کاری یه همچین چیزایی

زیاد باهاشون بحث نکن دهن به دهن نشو 

فقط خودت حرص میخوری اذیت میشی وگرنه کسی که ۴۰ ۵۰ سال با این افکار و این خلق و خو بزرگ شده عوض نمیشه.

خودتو با شرایط وفق بده و در اسرع وقت سعی کن از اون جو خودتو دور کنی، نه با ازدواج با خوابگاه و دانشگاه.

https://t.me/BiChatBot?start=sc-383b16366f ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

عزیزم چندسالته؟ منم تو همچین خانواده ای بزرگ شدماول سعی کن یجورایی مستقل بشی از یه جایی منبع درامد پ ...

18 سالمه ولی خانواده من به شدت مذهبی اگه رفتارم مطابق با عقایدشون نباشه به شدت اذیتم میکنن همش میگن حق نداری بری توی فروشگاه و.. کار کنی 

18 سالمه ولی خانواده من به شدت مذهبی اگه رفتارم مطابق با عقایدشون نباشه به شدت اذیتم میکنن همش میگن ...

مرور زمان همچیو درست میکنه باهاشون کنار بیا 

فقط و فقط تمرکزتو بزار رو درست و از اونجا برو

https://t.me/BiChatBot?start=sc-383b16366f ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

به دادشمم هم همین طور ولی اون جلوشون درمیا از بس اذیتش کردن اونم اخلاقش بد شده عزت نفس نداره و...

وقتی اینقدر شرایط بده

سعی کن خوب درس بخونی

کتابخونه بهتره، سعی کن جلو چشم نباشی

دانشگاه شهر خودت انتخاب نکن

بعد کنکور ، از هر فرصتی استفاده کن کلاس مهارتی ثبت نام کنی مثل اکسل و حسابداری

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم