2777
2789
عنوان

خانومهای کرجی 🖐

81 بازدید | 12 پست

خودتون یا توی اطرافیانتون کسی بوده که جدیدا تو بیمارستان مریم زایمان کرده باشه؟ طبیعی یا سزارین؟ راضی بوده؟ 

سپهرم..آسمون آبیه زندگیه من...ممنون که قبول کردی من مادرت باشم❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پارسال كورتاژ كردم،پرستاراش خيلي بد بودن ولي دكتراش خوب بودن،در كل دكتر خيلي كم بود بيشتر پرستار ...

رسیدگیشون به چه صورته؟ تر و تمیز هست؟

آره خوبه از اون نظر البته اصلا به پاي خصوصياي تهران نميرسه شما سزاريني يا طبيعي؟

من که فعلا معلوم نیست...خواهرم میخواد...طبیعیه

واي نه افتضاحه البته خوشبختانه من اونجانرفتم ولي خيليا ناراضي بودن ازاطرافيان ٣ نفرم بچه هاشونو كشتن

یا علی 😓 کشتن؟یعنی چی؟ چندوقت پیش زایمان کردن؟

یا علی 😓 کشتن؟یعنی چی؟ چندوقت پیش زایمان کردن؟

امسال ٢ تاشون بچه هاروموقع بيرون اوردن خفه كردن يكيشونم انقدردكتركودكانش آشغال بود نفهميده بودريه بچه آب آورده همونجوري ولش كرده بودبعداز٣ روز بچه مرد

❤️🍭🍡👸🔥🌟💚💙💎
امسال ٢ تاشون بچه هاروموقع بيرون اوردن خفه كردن يكيشونم انقدردكتركودكانش آشغال بود نفهميده بودريه بچ ...

شما خودتون کجا زایمان کردین؟دکترتون کی بود؟