2777
2789

من پارسال مصاحبه کردم سوالاتی که ازم پرسیده شد رو بهتون میگم شاید به دردتون خورد : 

۱. من یه بی حجابم ، قانعم کن که حجاب خوبه

۲. آخرین نماز جمعه ای که رفتی

۳. آخرین راهپیمایی که رفتی 

۴. روز قدس رفتی؟

۵. نماز و روزه مسافر 

۶. یه صفحه قران باز کن بخون و معنیشو بگو

۷. دلیلت واسه معلم شدن چیه

۸. آینده ایران در ده سال آینده چجوریه

۹. غزه به ما چه ربطی داره اصلا؟ اونا اون سر دنیا ما این ور

۱۰. رهبر چجوری انتخاب میشه

۱۱. اصلا مگه ما نقشی در انتخاب رهبری داریم ؟

۱۲. چه ویژگی های یک نماینده باعث میشه بهش رای بدی

۱۳. پاشو دو رکعت نماز بخون 

۱۴. تیمم کن

۱۵. غسل ارتماسی یعنی چی

۱۶. غسل مس میت چی هست؟

۱۷. آخرین سخنرانی رهبری رو خلاصه بگید

۱۸. آیا نماز جمعه برای مسلمان واجبه؟

۱۹. چندتا دعای معروف که میخونی رو بگو

۲۰. یکی از دعاهای مذهبی رو بخون . ( من نادعلی حفظ بودم)

۲۱. شرایط ظهور چیه

۲۲. لقب امامان

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم با تراز ۵۰۰۰ هزار تو رشته زبان امکان قبولی هست؟ اگ. گزینش رو با نمره بالا قبول بشیم

ترازت خیلی کمه . بستگی به معدلت و شهر هم داره

معدلت خوب باشه شاید 

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

من معلم قدیمی ام ۱۸ سال سنوات دارم برام جالب بود

اون زمان شما چجوری گزینش شدین؟

کاش جواب‌هایی هم که دادی مینوشتی🥲 البته بعضی هاشو

❤️خدایا شکرت واسه پسر نازی که بهم دادی خودت مواظبش باش هدیه امام زمانمه ۴/۵/۹۹   . ان‌شاءالله همه منتظرای نی نی زودی مامان بشن. الهی آمین  برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم یه صلوات بفرستین. ممنونم ان‌شاءالله حاجت روا بشین به امید خدا.  خوشگلا واسه خونه دار شدنمون دعا کنین منم واسه شما دعا میکنم        ان شاءالله آرزوهاتون خاطره شن😍
چه سوالات مسخره ای . اولی رو چی گفتی؟

گفتم برید آمار مطالعه کنید

آمار تعرض به زنان محجبه به مراتب کمتره

و بعدش زندگی زنان برتر اسلام رو توضیح دادم که حضرت فاطمه و حضرت زینب حجاب داشتن ولی این حجاب مانع فعالیت اجتماعی نمیشد و ..

کاش جواب‌هایی هم که دادی مینوشتی🥲 البته بعضی هاشو

کدومو میخوای بگم

عزیزم براس سوال اول چه جوابی دادی

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

عزیزم براس سوال اول چه جوابی دادی

گفتم برید آمار مطالعه کنید

آمار تعرض به زنان محجبه به مراتب کمتره

و بعدش زندگی زنان برتر اسلام رو توضیح دادم که حضرت فاطمه و حضرت زینب حجاب داشتن ولی این حجاب مانع فعالیت اجتماعی نمیشد و ..

برا من این سوالات بود 

پوششت چطوریه؟

نماز جمعه رفتی؟ توی نماز جماعت بعد سوره حمد سوره کوثر رو امام جمعه خوند مگه نه؟

ترتیب خوندن نماز جمعه رو بگو.

پوششت همه جا یکسانه؟

پوشش شایسته ی یک خانم به نظرت چیه؟

دانش اموزارو از روی ظاهر قضاوت خواهی کرد؟

الگوی مذهبیت چه کسیه؟

الگوی کلی در زندگیت چه کسیه؟

درمورد رهبر سوال پرسیده شد که به نظر شما چه ویژگی هایی از ایشون بارزه

‌معرفی اعضای خانواده و بعد درباره مشاغل اونها پرسید ازم 

این هام بخشی از سوالات گزینش من تو کنکور ۴۰۲

اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️