2777
2789
عنوان

سلامتی خودم که یروز خوش ندیدم

194 بازدید | 11 پست

چطور میشه آدمی که ظالمه انقد خوش خوش شانش باشه 

آدمی که مورد داره خیانت کاره انقد خوب و با برکت زندگی کنه 

اما منی که پا رو مورچه نداشتم انقد عذاب دنیا رو میبینم

چی اینجا مشکل داره که دنیا انقد برعکسه 

خدای من با قلب ما بنده هات چه میکنی 

من یکی از بنده هایی هستم که همه جور بلا رو تجربه کردم

دیگه کم آوردم حقیقتش

خسته ام دلم میخاد بخابم چشم باز کنم همه چی خواب باشه😭😭😭😭

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

سلامتی اونایی که دم انسانیت میزنن

ولی الاغیت هم ازشون نمیباره🍷

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

انشالله تموم میشه. 

دنیا چرخ مکافاته. میچرخه تا گردن خودشونم میگیره. 

من ک دیدم. بلای ک سرم اوردن. مسخرمم کردن. خدا سرشون اورد. درست همونو

تحملت بالا. 

خودت میبینی.  

گاهی سکوت من میشکند  تو. را 😐 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان داشتم ب همبنا فکر میکردم و از خدا گله میکردم

کلا هر چی ادم خوب دیدم بدبخت بود و هر چی ظالم و مال مردم خور و کثیف خوشبخت دنیا

نمیدونم حکمت خدا از این کارا چیع:)

دیگ ب این باور رسیدم اون دنیا هم مث همینجاعه

لایک نکن.

سلام 

عزیزدلم همه انسان ها توی زندگی مشکلات دارند و هرکس به نحوی در زندگی ضعف هایی داره 

ما نمیدونیم که دیگران چه بلاهایی دارند چیزی که مهمه اینه که هیچوقت ظاهر زندگی دیگران رو با باطن زندگی خودمون مقایسه نکنیم

قران بخون و در مفهومش تامل کن

سلامتی اونایی که دم انسانیت میزننولی الاغیت هم ازشون نمیباره🍷

منظورت متوجه نشدم

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

انشالله تموم میشه. دنیا چرخ مکافاته. میچرخه تا گردن خودشونم میگیره. من ک دیدم. بلای ک سرم اوردن. مسخ ...

الهی آمین

با این که بار ها دیدم اما اینبار اصلا تحمل ندارم

الان داشتم ب همبنا فکر میکردم و از خدا گله میکردمکلا هر چی ادم خوب دیدم بدبخت بود و هر چی ظالم و مال ...

انقد گله دارم از روزگار 

خسته شدم

سلام همدرد🖐️

😪

الهی آمینبا این که بار ها دیدم اما اینبار اصلا تحمل ندارم

درست میشه محکم باش. بسپارشون بع خود خدا. 

اونا برا دنیا زندگی میکنن. شما برای خود خدا. خدا خودش هواتو داره. 

ب حرفا نگاه و چرت و پرت ها توجه نکن.

حرف و نگاه هاشونو بزار زیر پات و لهشون کن و رد شو ازشون.میبینی چقد مفت میگن.. 

گاهی سکوت من میشکند  تو. را 😐