2777
2789

با اینکه پسرش خیلی خوب و همه چی تموم بود

ولی بفهمید مادر و پدرش دست بزن دارن و وقتی با یکی یا خودشون دعواش میشه کتک کاری های شدید میکنن درحدی که مثلا سر طرف میشکنه یا مثلا توی بیمارستان بستری میشه؟

بعد دست بزن خالی هم نه هاا مثلا با کمربند یا چوب و اینا

اینارو توی تحقیقات شنیدیم و خیلیا بهمون گفتن ماهم ترسیدیم و رد کردیم

حالا مادر پسره هی زنگ میزنه میگه اشتباه کردید پسرم بچه خوبیه و مردم حرف درآوردن

اخه یعنی ۱۵نفر دروغ گفتن؟!

برا پسرشون بد نگفتن ولی برا مادر پسره زیاد بد گفتن که حتی عروس و دامادشم زده

منم ترسیدم منم بزنه خب

حالا هی زنگ میزنن و عذاب وجدان میدن که یه بار دیگه فکر کن روی خاستگاری

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منکه برام مهم نبود قبول کردم هم شوهرم دعوایی بود هم خانوادش

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

منکه برام مهم نبود قبول کردم هم شوهرم دعوایی بود هم خانوادش

الان راضی؟؟

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍
با جلیقه ضد گلوله و کلاه کاسکت باید بری خونه مادرشوهرت 😂😂

😂😂😂

اخه از اونجایی که میگن هیچکس کامل نیست و ایراد الکی نگیر میگم نکنه الکی ایراد گرفتم و موضوع مهمی نبوده🫠

الان راضی؟؟

اره چون بچه دار شدیم آروم شده قبلش با مردم درگیر میشد یا زود عصبی میشد تو خیابون

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

😂😂😂اخه از اونجایی که میگن هیچکس کامل نیست و ایراد الکی نگیر میگم نکنه الکی ایراد گرفتم و موضوع مه ...

این ایراد الکیه ؟ 😑😑

خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁

😂😂😂اخه از اونجایی که میگن هیچکس کامل نیست و ایراد الکی نگیر میگم نکنه الکی ایراد گرفتم و موضوع مه ...

خدایی مهمه هم آبروی آدم تو مردم میره بالاخره خانواده شوهر هم مهمن هم اینکه امنیت جانی خودت هم مهمه 😂😂

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز