2777
2789
عنوان

شوهرم از صبح از خونه نزده بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 40 پست
مرد تو خونه ادمو دیوونه میکنهههمن اعصابم ناجور‌خورد میشه وقتی شوهرم خونس هووف

منم تو همین حالتم الان.تازه الان باز رفت خوابید من میخاستم برم بیرون نذاشت.احتمالا با دعوا برم چون دارم خفه میشم باردارم هستم داره بهم فشار میاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تو همین حالتم الان.تازه الان باز رفت خوابید من میخاستم برم بیرون نذاشت.احتمالا با دعوا برم چون د ...

اصن مردا خیلی موجودات‌رومخین دلم مخاد برم یه جایی هیچ‌مردی دورو برم نباشه

🖤💔🙂
وای آرهههه

دلم مخاد بزنم لهش کنم بخدا

تمیز میکنم باز میره کثیف میکنه

مثلا مخاد یه غذا هم بزنه نمیدونم چیکامیکنه کله گاز میشه غذا

یه نیمرو مخاد بشکنه کله اشپزخونه‌چرب میشه

یه استکان میخاد بشوره کف اشپزخونه سیل راه میندازه

میره حموم پشت سرش باید برم حمومو بشورم

لباساشو رو‌هم تلنبار میکنه

مسواک میزنه من باید برم در خمیر دندونو ببندم

در کابینت.کمد.کشو باز میکنه نمیبنده باید برم ببیندم

تا در قوطی قرصشو من باید ببندم

خودش خیلییی تمیزو مرتبه ولی به خونه گند میزنه

دقت کردم خونه برق میزنه تا این میاد تو کمتر از۵ دقیقه میشه جمعه بازار

خلاصه ک‌نگم برات خواهر

🖤💔🙂
یعنی چی؟؟!

ی روز میگی نرو بیرون

فرداش بزور میگی بره. 

ولش کن. رد میشه امروز. 

چکارش داری. بیخودم بهش شک نکن.

ایشالا این یه ماهتم.بگذره بسلامتی.خودت میمونیو نی نیت انشالله

یکم بهش توجه کن.یکم مثل بچه ها حسود میشن.نسبت به خودتو بچه توراهیت.

مراقب خودت و نی نیت باش عزیزم.زیاد  جوش نزن.

بگو حالا ک خونه ای بیا ببین با بچت حرف ببین چطور لگد میزنه 

یادش میره..  

......  پاییز  دلهاست  ❤️‍🔥... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... ❤️‍🔥🍷🍂🍂🍁🍂🍂🍂

دلم مخاد بزنم لهش کنم بخداتمیز میکنم باز میره کثیف میکنهمثلا مخاد یه غذا هم بزنه نمیدونم چیکامیکنه ک ...

چندتای اولی انگار شوهرمنو گفتی زیر گاز رو انقد زیاد میکنه کل روغنش پخش میشه اینور اونور اصلا به این فکر نمیکنه من همین چند دقیقه پیش گاز رو تمیز کردم بهشم بگم قهر میکنه یه بار گفتم زیر گاز رو کم کن کلا خاموشش کرد تخم مرغه همینجوری خام موند رو گاز.الان که باردارم میگم دسشویی رو بشور میره آب میگیره بهش خوب اینو خودمم میتونم انجام بدم.سفره رو که جمع کنه کل ظرفای کثیف و سفره رو میچینه روی کابینت.روی سینک نمیذاره لباسای تمیز و عرقی همش باهم قاطیه باید توشون بگردم لباس کثیفا رو جدا کنم. اسپرسوسازش رو اگه من تمیز نکنم‌ رنگ استیلش دیگه قهوه ای میشه🤣

ی روز میگی نرو بیرونفرداش بزور میگی بره. ولش کن. رد میشه امروز. چکارش داری. بیخودم بهش شک نکن.ایشالا ...

عزیزم شما شوهر منو نمیشناسی لجباز تر از این حرفاس کل امروز رو بامن یه کلمه حرف نزده.امروزم که خونه بود من اصلا بهش نگفتم بره بیرون فقط خودم جایی کارداشتم گفتم برم گفت من خونه ام نمیخاد جایی بری ولی من الان دارم آماده میشم برم برام‌مهم نیس چیکار میکنه کلا گیرایش پایینه حرفای منو چپکی میفهمه من میگم چرا از سرکار همه جا میری این میگه خو دیگه نمیرم سرکار🙃🙃میگم چرا سیگار میکشی میگه به خودم ضرر میرسونم ربطی به تو نداره

چی بگم والا. 

بله همسرتو خودت بهتر میشناسی. 

خوب میکنی. ب خودت استرس نده. بخاطر تو راهیت. 

انشالله موفق باشی و سلامت

......  پاییز  دلهاست  ❤️‍🔥... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... ❤️‍🔥🍷🍂🍂🍁🍂🍂🍂