2777
2789
عنوان

مامانای با تجربه کمککک

169 بازدید | 29 پست

دخترم یکسالش شده تازه بعد خب من از شیر دو روزه گرفتمش و تصمیم دارم واقعا دیگه بهش شیر ندم تو این دو روز خیلی بی قراری میکنه عصبی شده تا میام بغلش کنم یهو میزنه یا مثلا اصلا نمیخوابه خیلی زیاد گریه میکنه 

چجوری حواسش رو پرت کنم هیچیم نمیخوره میترسم مریض بشه

مامان ویانا خانومم🌸🩷🤱🏻

یه سال کمه کاش تا سه چهارماه دیگه بهش میدادی

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سال کمه کاش تا سه چهارماه دیگه بهش میدادی

من خودم اصلا دلم نمیخواست از الان از شیر بگیرمش وقتی میبینم بچه اینقدر عصبیه و اذیته خیلی ناراحت میشم ولی خب خیلی میگفتن الان نگیری بعد سخت میشه واست 

مامان ویانا خانومم🌸🩷🤱🏻
عزیزم از این شیر گرفتن نباید اینجوری باشهاولا بعد دوسال چون کودک غذا میخوره و حجم شیر کم شده خیلی را ...

آخه خیلی بهم میگم بعدش دیگه واست سخت میشه 

مامان ویانا خانومم🌸🩷🤱🏻
من خودم اصلا دلم نمیخواست از الان از شیر بگیرمش وقتی میبینم بچه اینقدر عصبیه و اذیته خیلی ناراحت میش ...

نه اتفاقا یه کم بزرگتر بشه یه رژ بزنی به سینه هات قرمز بشه و چسب هم بزنی روش بگی اوف شده کلا دیگه خودش نمیخوره الان اذیت میشه کوچیکه هنوز

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...

آخه خیلی بهم میگم بعدش دیگه واست سخت میشه

اون خیلی که میگی دکتر هستن؟ باسواد ن؟ یا یه مشت خاله زنک؟؟؟؟

اولا از الان به بعد اجازه دخالت هیچ کس رو تو تربیت فرزند ت نده.

الان سر شیر هست دو روز دیکه پوشک و مدرسه و....

به خودشون اجازه دخالت تو هر چیزی رو میدن.

بعدشم اگر بچه ت شیشه نمیخوره و شیرخشک نمیخوره الان اگر از شیر بگیریش آسیب میبینه 

دخترم الان ۱۹ماهشه. من فقط صبح و شب بهش شیر میدم. خودش اصلا شیر نمیخواد دیگه. بیقراریم نمیکنه.اصلا هم اذیت نشدیم. شما داری زود بچه رو از شیر میگیری. وزنش خیلی پایین میاد. یکسال غذای زیادی نمیخورن که

خودم بچم چندروز دیگه یه سالش میشه قصد دارم تا یه سال و هفت هشت ماهگی بهش شیر بدم البته شیر خشک میدم بخاطر مشکلاتی که برام بوجود اومد اما اگه خودم شیر داشتم هم میدادمش به پسر بزرگم هم دقیقه تا یک سال و ۱۱ماه شیرخودمو دادم

دخترم الان ۱۹ماهشه. من فقط صبح و شب بهش شیر میدم. خودش اصلا شیر نمیخواد دیگه. بیقراریم نمیکنه.اصلا ه ...

الان یعنی ممکنه مریض بشه یوقت؟

مامان ویانا خانومم🌸🩷🤱🏻
خودم بچم چندروز دیگه یه سالش میشه قصد دارم تا یه سال و هفت هشت ماهگی بهش شیر بدم البته شیر خشک میدم ...

منم اوایل شیر خودمو نمیدادم بهش ولی هر نوع شیر خشکی که میخورد حالش بهم میخورد بعد بهم میگفتم همینارو بزار بخوره که بعدا برای اینکه از شیر بگیریش اذیتت نکنه ولی اونموقع دلم نیومد بچه خیلی اذیت بود

مامان ویانا خانومم🌸🩷🤱🏻