2777
2789

خانما من از اسفند ماه قرص ال دی استفاده میکنم خواستم بدونم دیگه نیازی نیست طبیعی جلوگیری کنم؟ مادرم میگه بعد از دنیا اومدن برادرم ۱۸ سال قرص استفاده کرده بدون اینکه جلوگیری طبیعی کنه و باردار هم نشده خواستم اینجا هم بپرسم آیا اطمینان کنم به همون قرص ؟ هیچ جوره بچه نمیخوام 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقاااا هر شب سر همون ساعت بخور تداخل داروها هم حتما یادت باشه

میخواستم همینو بگم دوستمون کامل گفت

بعضی داروهای ساده و روتین مثل آنتی بیوتیک ها اثرشو کم میکنه حواست باشه

لایک نکنید عزیزان🌹🙏
دقیقاااا هر شب سر همون ساعت بخور تداخل داروها هم حتما یادت باشه

آره حواسم هست هرشب ساعت ۹ میخورم بجز ال دی هم هیچ قرص دیگه ای نمیخورم 

قبلا قرصا خوب بودن الان نه همه قرصام ایرانی شدن بچه نمیخای ی راه دیگ برا جلوگیری داشته باش

همه راه هارو امتحان کردم جواب نداد دستگاه گذاشتم خونریزی کردم آمپول زدم پریود نشدم کاندوم هم اون استفاده نمیکنه پاره میشه 

من روجا میخوردم دیگع پیدا نشد.الان دروسبلا میخورم.قرصی بخور که عوارضش حداقل باشه برای خودت.چون به هی ...

این ال دی اصلأ عوارضی برام نداره نه حالت تهوع میگیرم نه پریودم بهم میریزه نه هیچی 

من که ال دی میخورم و جلوگیری نمیکنم میگن دستکاری کردن قرصارو خطا داره و... البته یه سری داروها باهاش ...

نه کلا هیچ قرص دیگه ای نمیخورم