2777
2789
عنوان

علائم عفونت چیه

48 بازدید | 7 پست

دوستان من اصلا خارش و سوزش ندارم ولی ترشحاتم خیلی زیاد شده. بوی غیر عادی هم نداره همون لحظه اما رنگش سفید و یکمی کرمیه. من مرتب لباس زیرمو عوض میکنم و روزی یکبار بلا استثنا با ژل میشورم خودمو. اگه دوش بگیرم هم میشه دوبار. ممکنه عفونت باکتریایی داشته باشم؟ اگه ممکنه چه قرص یا دارویی مصرف کنم اوکی شه

بله همه عفونت ها سوزش خارش و بو ندارن 

باید توسط یک ماما یا متخصص زنان معاینه بشید

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یهو یه چیزی مثل ادرار ازم خارج میشه این عادیه؟ خسته شدم از لباس عوض کردن

ن عادی نیست نشونه عفونته

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻
من معاینه داخلی نشدم تا حالا اینجوری میتونن تشخیص بدن؟

باید بشین که بفهمن دقیق چه عفونتی دارین 

ممکنه یک عفونت باش ممکنه میکس باش درمان ها متفاوته حتما برید درمونگاه بگید علائم تون معاینه می کنن و دارو میدن بهتون خوب میشین

اصلا جرعت نمیکنم😂😭

اصلا دردی ندار سریع انجام میدن خجالت رو بذارین کنار انجام بدین عفونت هرچقد بمونه درمانش بعدها سخت تر میش