2777
2789
فک میکنم چون ارضا شدن باعث انقباضات کف لگن و رحم میشه خوب نیست.طبق چیزی که میگی گفتم شاید خوب نباشه. ...

نمیدونم والا 

تو گوگل خوندم اشکالی نداره منم این غلطو کردم 😔جالبه بعدش که درد داشتم رفتم گوگل ده تا سایت اومده بالا که اشکال داره و نباید باشه 😔

سلامتی آقا امام زمان (عج ) صلوات 🌹🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چهارده هفتمه

منم فردا میشم 16 هفته 

تا قبل 12 هفته هفته ای یک بارو با اجازه دکتر داشتیم ولی بعد 12 هفته نبود تا الان که ای کاش الانم نداشتیم 🥲🥲

بعد رابطه درد شبیه درد من نداشتی؟ منم اگه درد نداشتم انقد استرس نمیگرفتم بلند شدم بعدش رفتم حموم زیر ...

چرا گاهی هم بعد رابطه و ارضا سدن تیر میکشید

هرکس ب طریقی دل مامیشکند..بیگانه جدادوست جدا میشکند..😔
نمیدونم والا تو گوگل خوندم اشکالی نداره منم این غلطو کردم 😔جالبه بعدش که درد داشتم رفتم گوگل ده تا ...

نمیتونین تحمل کنید تا آخر بارداری؟

بهرحال باید رعایت کرد هرچند خیلی سخته

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس
چرا گاهی هم بعد رابطه و ارضا سدن تیر میکشید

برای منم یه ساعت دائم هر چند ثانیه تیر کشید بعد آروم شده ولی گهگداری بازم یهو درد میگیره 

رابطه بدون دخول داشتیم تا جفتم بیاد بالا

رابطه ما هم بدون دخول بود فقط نگرانیم این بود منم ارضا شدم درد گرفت  

تو رابطه بدون دخول توام ارضا میشدی؟ 

رابطه ما هم بدون دخول بود فقط نگرانیم این بود منم ارضا شدم درد گرفت تو رابطه بدون دخول توام ارضا می ...

اره بابا

روزی دو سه بار 

من ارضا میشدم درد پریودی میومد سراغم بعدش طبیعیه

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم والا تو گوگل خوندم اشکالی نداره منم این غلطو کردم 😔جالبه بعدش که درد داشتم رفتم گوگل ده تا ...

الان خطر دفع شده ازت؟

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس