2777
2789
عنوان

یه صحبت با تهرانی‌های جنگ‌زده🥲

1276 بازدید | 29 پست

الان یه تاپیک دیدم راجع‌بهش پس  یه چیزی رو درست دونستم که بگم؛

خداروشکر مردم مهربون ما همیشههه ثابت کردن چقدر بزرگوارن و الان تو این ۱۰روز همه دَر هاشون به روی پایتخت نشین ها باز بوده🥲

➖️اول از همه خیلی خیلییی ناراحتم که مجبور شدین از خونه هاتون برین😔من واقعا بهتون ادای دِین میکنم و امیدوارم زودتر آرامش برقرار بشه🙏🏼

➖️دوم اینکه اگه جایی رفتین،و اقامتتون اونجا بیشتر از سه روز شد،دیگه خودتون رو مهمون ندونید(بلند بشید تو کارهای خونه همکاری کنید با صاحب‌منزل، آشپزی،تمیزی و... و نکته ی اصلی تر در هزینه ها(چیزی دستتون بخرید مثل گوشت و مرغ یا نان و میوه...) 

چون پایان این وضعیت مشخص نیست

با آرزوی بهترین ها برای همه ی مردمم🥀🌺

من اینجا ریشه در خاکم🍃🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردم واقعا دوست داشتنین 

حیف که قدرشو ندونستن 

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم دلیلش این نیست که کم آوردم ..اگه بخوام مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟ پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

عزیزدلم کسی که میره خونه اقوام غالبا یعنی تهرانی نیست و ساکن تهرانه 

وگرنه بقیه خونه کرایه کردن

نبودین میگفتن ما به تهرانی ها کباب دادیم رفتیم خونه شون بهمون اب و علف دادن

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

مامانم میگه اگه یه تهرانی یا هر شهر دیگه بیاد بگه بیام خونتون با جون و دل میگم بیا

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

کاش تو این شرایط مردم سایر شهرا هم یه ذره وجدان داشته باشن نکن تو پاچه ما 

تا ماشین و پلاک رو میبینن میگن خب اینا بچه تهرانن بزار بکنیم تو پاچه شون 

بخدا تو این شرایط ما هم درآمد نداریم

یه پول محدودی داریم که معلوم نیست تا کی باید مدیریتش کنیم 

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/