2777
2789

اقا من رفتم دانشگاه علمی کاربردی ثبت نام کردم شهریه شم کامل دادم بعد اصلا یک دونه کلاسشم نرفتم بعد ی روز زنگ زدن اگ دیگ نمیخای دانشگاه بیا بگیر دیپلمت رو ک شهریه ثابت بهت نخوره 

منم نرفتم الانم شاید یک سال نیم بیشتره داره میگذره بنظرتون الان چقد پول میگیرن ازم 

ما ۱۰ /۹میدیم ثابت ازاد

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازاد گرونه علمی کاربردی ارزون تره بعدم یکی پول شهریه یک ترم رو باید بدم یا هرچی ترم گذشته

نمیدونم دوست منن همین براش پیش اومد گفتن ۲۰ بده تا مدرکت بدیم

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

۲۰ چخبره این ک برم از اپوزش پرورش بگم مدرکم گم شده المثنی بگیرم بهتره

اره خب آزاد گرون میگه ۲۰ 

فکر نکنم گرون باسه علمی کاربردی