2777
2789
عنوان

عشق و رفاه یا بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 57 پست

تصمیم خودته ولی هر زنی نیاز به مادر شدن داره درست تصمیم بگیر در آینده اون بنده خدا رو هم گرفتارش نکنی در ضمن ببین از نظر جنسی مشکل نداشته باشه چون این دیگه مشکل سازه

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غیر از بارداری دارم میگم... رابطه نمیتونن داشته باشن یا حداقل رابطه با کیفیتی نیست، من چون مشابهشو د ...

واس من سلامت فیزیکیش مهمه

ازشم پرسیدم گف ک نرماله و بخاطر مصرف تستسترون از بقیه هات ترم

اما نمیدونم دیگ

هات بودن با نعوظ فرق دارهطرف هاته ولی فقط می‌تونه یک دقیقه رابطه داشته باشه بعدش ببخشید بادش می‌خواب ...

اوکی فهمیدم

چقد بد شانسم من💔

ی مورد خوبم اومد سمتم اونم اینجوری

واس من سلامت فیزیکیش مهمهازشم پرسیدم گف ک نرماله و بخاطر مصرف تستسترون از بقیه هات ترماما نمیدونم دی ...

انتظار داشتی بگه توانایی ندارم؟ حتما ببر یه دکتر خوب و این موضوع رو سوال کن... در مورد بچه هم برین مشاور با هم ببین نظر اون چیه... چون معاف شده حتما مشکل جدی داره

ناباروری به تنهایی دلیل معافیت از سربازی نیست، اما اگر ناشی از یک بیماری یا عارضه ای باشد که توانایی فرد برای انجام خدمت سربازی را کاهش دهد، ممکن است منجر به معافیت شود. به عنوان مثال، بیماری‌های مرتبط با بیضه مانند واریکوسل، هیدروسل، یا فقدان بیضه، در صورتی که منجر به اختلال در عملکرد یا ناتوانی فرد شوند، می‌توانند از دلایل معافیت پزشکی باشند. همچنین، مشکلات مجاری ادراری و کلیوی که باعث ناباروری می‌شوند، می‌توانند در معافیت از سربازی مؤثر باشند. 

از کوتهی ماست که دیوار بلند است 😏
پیگیر شو ببین آزمایش چی بوده و علت معافیت چی بوده ناباروری علت معافیت نیست شاید مشکل چیز دیگه ای هست ...

اسم بیماری هیپوگنادیسم هس

ک تستسترون ترشحش کمه

و باید مصرف کنه 

وگرنه ورزشکاره و شغلشم شغل سختیه

والیبالیسته