2777
2789
عنوان

طراحای عقده ای نهایییی

274 بازدید | 19 پست

نمرات یازدهم داداشم

زیست ۱۹ و ۷۵

شیمی ۱۹ و ۷۵

فارسی ۱۹ و ۷۵

دینی ۱۹ و ۷۵

زبان ۱۹ و ۷۵

عربی ۲۰

یعنی واقعااااا عقده این این بچه مطمئن بود اکثر درسا ۲۰ میشه همه از دم ۲۵ صدم کم دادن

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعتراض بزنه

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین

طراح های نهایی اصلا نمیدونن برگه کیو تصحیح میکنن

و هر بگه توسط سه تا دبیر تصحیح میشه 

نمیتونن الکی کم کنن که حتما یه جا بی دقتی کرده

فدای سرش

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی
طراح های نهایی اصلا نمیدونن برگه کیو تصحیح میکننو هر بگه توسط سه تا دبیر تصحیح میشه نمیتونن الکی کم ...

عزیزم ما کامل بعد هر امتحانش با پاسخبرگ تطبیق می‌دادیم

زیست و ادبیات واقعا ۱۹ و ۷۵ میشد

اما زبان و دینی و شیمی مطمئنیم بیست بوده

خیلی بد تصحیح کردن

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
ایول باباااااا عااالیهههههکجا کلاس میرفت؟ چجوری درس میخوند؟ تست از اول سال کار میکرد؟ چه کتابایی خون ...

کلاس نمی‌رفت عزیزم 

فقط کتاب تست میزد از اول سال جدی میخوند