2777
2789
عنوان

بیاید اینجا حرف دلتونو بهش بگید

207 بازدید | 30 پست

سلام خانوما

بیاید اینجا اون حرفایی رو که هیچ وقت نشد یا نتونستین به یه نفر خاص بگید رو اینجا بگید...

توی حرفاتون مستقیم خود طرفو مخاطب قرار بدین جوری که انگار دارین به اون پیام میدین

( برای مثال : مامان متاسفم منو ببخش)

اینجوری از سنگینی بار حرفی که توی دلمونه کم میشه

و آورم میشیم ، حتی شده یذره

همه رو میخونم ❤️

دوستان اشتباه نکنید ! من فمنیست نیستم ؛ فمینیست مدافع حقوق برابر بین زن و مرده . من مرد ستیزم !

کاش میدونستی چقد موخامت🤧🫵

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام مامانی

مامانی ببخش اونی که میخواستی نشدم

ببخش که شرمنده همه شدی💔

کاش زمان بر می‌گشت به عقب و اون اتفاق نمیفتاد 

مامان ببخش منو

کاش شهامت خودکشی رو داشتم مامانی اونوقت تو راحت میشدی

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

محمد دیدی دوست دارم 

و رفتی...

از اینجا به بعد تو دیگه هیچی من نیستی 

حتی اگ حال تو هم بد 

حتی اگ شرایط مانعت شد ...

حتی اگ تو هم داری از دوری من اذیت میشی 

دیدمت چقد تغییر کردی و لاغر شدی از این دوری ❤️‍🩹

دخترت بد ازت دلگیر تا ب ابد

به ساسان ...پشیمون نیستم که خیانت کردم حقت بود الکی گفتم پشیمونم اصلا نیستم ارزش و لیاقتت بدتر از ای ...

❤️

دوستان اشتباه نکنید ! من فمنیست نیستم ؛ فمینیست مدافع حقوق برابر بین زن و مرده . من مرد ستیزم !