2777
2789
عنوان

قانون جذب

179 بازدید | 19 پست

خب دوستن سلاگ تایپیک زدم برا اینکه فقط و فقط درباره قانون جذب حرف بزنیم. 

اول از همه بگید تجربه داشتید یان بعد کتاب و پادکست متصوصا فییلمم های انگیزشی در هر حیطه خوب ش معرفی کنیو و جملات تاکیدی بگیید چیا می خوندید ک ب نیمه رسیدید و روزی چند بار میخاد برا اعتماد به نفس باشه برا قوی بودن و بت حل مشکلات هرچی.... 

خودم برا پول 5 روز در هر روز 3 بار می خوندم و لطفا فقط در این زمینه حرف بزنید ممنون. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا؟😑😍چیکار کردی؟

خیلی طولانی میشه خلاصه اش بگم با اکسم تو رابطه بودیم بعد ۳ سال داشتیم سرد می‌شدیم بخاطر شرایط اون که مثلاً تا چند سال آینده واقعاً امکان اقدام جدی نداشت شرایط درس و کار و سربازی و اینا بعدش من کتاب راز خوندم گفتم بیام آزمایش کنم مشخصات پارتنری که میخواستم روش تمرکز کردم مثلا اون چیزهایی که اکسم نداشت دقیقاً چند وقت بعدش یه پسری با همون شرایط وارد زندگیم شد الانم همسرمه