2777
2789
عنوان

کمک ..با این مشکلات چطور کودک به سرپرستی بگیرم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 48 پست
آدم بتونه همه چیشو در اختیار یک بچه ناز قرار بده همه کار براش بکنه ولی نتونه. اونوقت کسی به خاطر مشک ...

ببخشید چطور فهمیدین اسپرمش صفره؟بپرس ببین درمان گیاهی نداره،اگه هم موافقت کرد دختری بیار پسر اذیت میشی،تازه باید خونه بزنی به نامش

خدایا شکرت برا نی نی که بهم دادی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از دوسنای من یه شماره ای داشت،،،بچه هایی که از زلزله بدون سرپرست مونده بودن و اورده بودن تهرانو ...

من پرسیدم گفتن اونجا عشیره ایه بچه ها رو خودشون فامیلاشون نگه میدارن آخه

قرعهء فال 

مامان کیمیا جان ... به نظرم شما همتتون رو بگزارید روی همون بهزیستی ... یک بار با همسرتون برین شیرخوار گاه امنه .... یا جایی مثل اون ...  بچه ها رو ببینه شاید راضی شد ..

آخه راه درستش هم همینه

ما مالک هیچ چیز نیستیم ؛فقط نوبت ماست که از آنها استفاده کنیم😊پس ببخش و بگذر 

سااره جانم درست میگی ولی تا حالا موفق نشدم

ان شا ا.. که حتما موفق میشین .. کمی روش فکر کنین ... همسرتون مرد قانونه ... حیف نیست از راه های دیگه بچه بگیرین ؟

ما مالک هیچ چیز نیستیم ؛فقط نوبت ماست که از آنها استفاده کنیم😊پس ببخش و بگذر 

تو بیمارستانا خیلی بجه می زارن و می رن . یعنی به دنیا میارن و ولش میکنن یا همونجا اعلام می کنن که کس ...

خوب اینا همونایی هستن که میبرن شیرخوارگاه و پرورشگاه دیگه. یعنی کلا فرقی ندارن . شاید چون مراحل گرفتن از پرورشگاه سخته همسرشون میخواد بره از بیمارستان راحت تر بیاره.

خوب اینا همونایی هستن که میبرن شیرخوارگاه و پرورشگاه دیگه. یعنی کلا فرقی ندارن . شاید چون مراحل گرفت ...

اصلا حاضر نیست جایی اقرار کنه که نمیشه بچه دار شیم به هیچ بهایی ...

قرعهء فال