2777
2789

من چندین سال هست پیش ی دکتر آقا میرم مرد خوبی هست پزشک ماهر و خوبی هست

و خیلی برام مهمه که پزشکم باشه و هیچ وقت از دستش ندم چون بیماری زمینه ای دارم

این جریانات که پیش اومد

رفتم مطب دکترم ازشون پرسیدم آقای دکتر شما اینستا دارید گفت نه برای چی میخوای 

گفتم میخام راه ارتباطی باهاتون داشته باشم 

گفت بخدا اینستا ندارم

گفتم شماره گفت ب منشیم‌ بگو شمارم‌رو بگیر گفتم بهم میده گفت آره

اومدم بیرون ب منشی گفتم شماره آقای دکتر میخام گفته از منشی بگیر

گفت وای من نمیتونم بدمت شماره خودش رو داد منشی 

الان نگرانم اتفاقی بیوفته راه ارتباطی نداشته باشم با دکترم 

اینم بگم که دکتر جای پدرم حساب میشه نگید مرد هست شمارش رو می‌خوای چیکار زشته 

این کاملا طبیعیه که شخصی نخواد زندگی شخصیش با کارش یکی بشه و شماره خواستن اشتباهه چون شماره شخصی ایشونه و لزومی نداره مراجع داشته باشه

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منشی غلط کرد

وقتی دکتر گفته شماره رو بده باید میداد

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

خب درخواستت منطقی نیست من هم پزشک هستم به هیچ عنوان شماره تماس به مراجعینم نمیدم

خوش به حالت 🥲❤️ایشالا پر از خوشی باشه برات شغلت عزیزم 

خدایا لطفا سلامتیمو برگردون...به من ، به همه.. مراقب خونوادم باش❤️

خب خود دکتر راضی بود منشی نداد

عزیز دکتر نخواسته بهت شماره بده وگرنه مگه شماره خودشو حفظ نیست میگفت بزن. منظورش از شماره همون شماره منشی بوده یعنی کاری داشتی ب این زنگ بزن مثلا