2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعتا بله ولی برو از بیرون بخر نه اینکه از مجازی بخری

منتظر بودم اگه تونستم وصل بشم از سایتایی که میفروشن بخرم. میتونم بپرسم وی پی ان شما که برای این کارا خوب جواب داده کدومه؟

منتظر بودم اگه تونستم وصل بشم از سایتایی که میفروشن بخرم. میتونم بپرسم وی پی ان شما که برای این کارا ...

والا من از کافینت پایین خونمون میگیرم که میشناسمش

خودش برنامه نویسه و کد میزنه

ولی کانفینگش همون v2ray هستش و اینم بگیر نگیر داره

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

والا من از کافینت پایین خونمون میگیرم که میشناسمشخودش برنامه نویسه و کد میزنهولی کانفینگش همون v2ray ...

پس اینطور. اگه یه وقت نیاز شد و نتونستم برم امکانش هست برای منم زحمت بکشی بگی آنلاین انجام بده؟ آنلاین میشه؟

پس اینطور. اگه یه وقت نیاز شد و نتونستم برم امکانش هست برای منم زحمت بکشی بگی آنلاین انجام بده؟ آنلا ...

درخواست بدید شمارش رو پیدا کنم براتون بفرستم

شمارتون رو بهش میدید توی ایتا براتون کانفینگش رو میفرسته بعدش توی خود برنامه v2ray کپی پیست میکنید

ولی شاید نخواد کانفینگ رو بهتون بده و صرفا به من میداد

درهرصورت باید بهش زنگ بزنید

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه