2777
2789
عنوان

یه آیه ای دعایی که بهم ارامش بده

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 42 پست

سلام... من هرشب دعای نادعلی رو میخونم... و گاهی دعای معراج رو.. و البته اینم پیشنهاد میکنم ک زیر آسمون دستهارو بالا ببری و سه بار بسم الله الرحمن الرحیم بگی و ب زبان خودت از خدا بخاهی هرچه ک در دلت هست..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ایه بلد نیستم ولی اعتقاد و باور دارم که هیچ اتفاقی بی اذن و اراده خدا اتفاق نمی افته و هر چیزی که بر ...

منم تو شهرخودم موندم ولی خلوت بودن خیابونا اذیتم میکنه دلم واسه شلوغی و سروصدای بچه ها تو کوچه تنگ شده 

و من یتوکل علی الله فهو حسبههر کس ب خدا توکل کند پس او برایش کافی استبرگی بی اذن خدا زمین نمیفته نتر ...

من تو زندگیم همیشه امیدم و توکلم ب خدا بوده همیشه میگفتم درس میشه بعد سختی اسونیه ولی الان میبینم انگار فقط برا دلخوشی خودم بوده ۸ساله تو سختیم چیزایی کشیدم و میکشم ک شاید تو زندگی های بقیه ۱درصدش باشه من همه رو دارم ولی خدا انگار نسبت بهم بی تفاوته 

منم تو شهرخودم موندم ولی خلوت بودن خیابونا اذیتم میکنه دلم واسه شلوغی و سروصدای بچه ها تو کوچه تنگ ش ...

میدونم حس بدیه یه جور احساس خلا ولی توکل به خدا درست میشه 

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
من تو زندگیم همیشه امیدم و توکلم ب خدا بوده همیشه میگفتم درس میشه بعد سختی اسونیه ولی الان میبینم ان ...

منم خیلی معتقدم ولی از خدا دلخورم چرا کاری نمیکنه چرا زودتر به دادمون نمیرسه

من تو زندگیم همیشه امیدم و توکلم ب خدا بوده همیشه میگفتم درس میشه بعد سختی اسونیه ولی الان میبینم ان ...

خیلی چیزا تاثیر گذار هستن مثلا مثبت بودن فکر

و اینکه تو مشکل غرق شی زیاد براش ناله کنی مشکلای بیشتر پیش میاد 

ی ذکری هست خیلیا ازش معجزه کرفتن ،تو کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا سرچ بزنید گوگل میاره کانالشو 

بیشتر از صد تجربه ازین ذکر هس،تجربه خودمم شماره ۱۱۴ عس

پیشنهاد میکنمش بهتون،برای بهتر شدن زندگی و برطرف شدن سختیا عالیه.

اینه : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه ،۴۰۰ بار در روز تا ۶۰ روز.حدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش

کلی هم ویس اموزش راجب چجوری بیشتر بهره گرفتن ازین ذکر و اینا داخل کانالش هست.

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

اونقد استرس دارم که سر بچم داد میزنم دست خودم نیست

من دعای نادعلی رو تضمین میکنم البته ک هرچه تقدیرباشه.. ولی بخونین معنیشم یکبار بخونین تا متوجه بشین دعای هست.. منم از استرس و صدا وحشت میکردم اوایل.. ولی خب الان دعا میخونم و می‌سپارم بخدا .. ک امنیت رو ب کشورمون برگردونه