2777
2789
عنوان

عروسک پزشکی قشنگممم با روپوش سفید

| مشاهده متن کامل بحث + 1354 بازدید | 92 پست
🤣خب جونم واقعیته مخصوصا مدارس عادی و مدارس تو شهرستان ها اصلا پزشکی نمیارن که هیچ حتی پیرا هک نمیا ...

باشه عزیزم من جوابتون رو نمی دم

فقط خدا خودش جوابت رو بده

من نمی بخشمت 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

لطفا اگه پزشکم میشین اون روپوشتونو لاقل هفته ای یه بار بشورینبعضی پزشکا روپوششون طوسیه!

چرا باید وقتی خودمو قانع کرده بودم فردا روپوشمو ندم رختشوخونه این کامنتو دیدم؟! فقط خیلی خودکاری شده البته، طوسی نیست

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠

چرا باید وقتی خودمو قانع کرده بودم فردا روپوشمو ندم رختشوخونه این کامنتو دیدم؟! فقط خیلی خودکاری شده ...

توروخدا بشور فکر میکنی طوسی نیست چون چشمت عادت کرده بهش،همین الان بگیرش کنار صفحه سفید گوشیت میبینی چقد کثیفه،خصوصا سراستیناش....

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

بنداز ماشین خب 😂😂

کی حوصله داره بیاره خونه

میدم رختشوخونه بیمارستان 

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠

کی حوصله داره بیاره خونهمیدم رختشوخونه بیمارستان

یه تو کیف انداختن خیلی سخت نیست

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

یه تو کیف انداختن خیلی سخت نیست

تو خونه تمیز نمیشه والا

توروخدا بشور فکر میکنی طوسی نیست چون چشمت عادت کرده بهش،همین الان بگیرش کنار صفحه سفید گوشیت میبینی ...

تن تن میشورم بخدا سفیده امروز همکارمم میگف همیشه سفیده مال تو

از شانسم یهو یه حجم عظیمی جوهر آبی نمیدونم از کجا اومد خورد بهش 

وای کاش منم یه روزی روپوش قشنگم و بدم رخت شور خونه 😭

چطور مگه؟ البته من پزشک نیستما عزیزم

منظورم دقیقا روپوش نبودمنظورم پزشکی قشنگم بود

آره فهمیدم

برا همین اینو گفتم

انشالله که میرسی بهش