2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینا حس کردنیه ینی قشنگ حس میکنی اینجور نیس ک حرکت بزنن 😂😂😂

بنظرت اینکه بینشو با همه خراب کنن و اون طرف یسریا ازش بدشون بیاد که حتی نمیشناسشون هم دلیل میشه؟

قیافشو پیش جنس مخالف ایراداشو بگن ؟

یا مثلا تیکه کلاماشو تکرار کنن؟ پیش همه خرابش کنن

تیکه میندازن،،سعی میکنن به طرف محل ندن یا ضایعش کنن،،وسایل جدید دورش ببینن خودشونو میزنن اون راه و ی ...

من توی همین موقعیت بودم و یکاری کردن یسریایی با من بدن که من باهاشون حرفم نزدمه 

بخودم شک کردمه همش میگم درسته من یکم رک‌بودم دو رو نبودم اما اینقدم ادم بدی نبودم اینقد بدمو گفتن که بخودم‌شک کردمه 😭

مثلا عمه من می گفت تو هوشت کمه دانشگاه قبول نمیشی، وفتی قبول شدم رفت بابام رو تحریک کزد که شوهرش بده ...

اره منم اینجوری شدمه ولی مهم اینه تو قبول شدی یدرصد فک‌کن خدایی نکرده نمیشد اون وقت برات بد میشد علاوه برا اون شکست باید از خوشحال شدن اینام ناراحت میشدی

با همسناتم شده به این مشکلات بخوری

من توی همین موقعیت بودم و یکاری کردن یسریایی با من بدن که من باهاشون حرفم نزدمه بخودم شک کردمه همش م ...

ن جونم به خودت شک نکن اونا بیشرف و بد ذاتن براتم مهم نباشه،،منم برام مهم نیستن هر چند ادمای درجه یک زندگیمن

بهش میگن smear campaign کارزار لکه دار کردن. شخصیتهای خودشیفته این کار رو اتجام میدن

عه مرسیییی میگم کتابی سریالی چیزی هست من راجبش بخونم ببینم بتونم باهاش کنار بیام 

و اینکه شماکه این اطلاعاتو داری میشه یه چنتا سوال ازت بپرسم

ن جونم به خودت شک نکن اونا بیشرف و بد ذاتن براتم مهم نباشه،،منم برام مهم نیستن هر چند ادمای درجه یک ...

منم هم کلاسیای دانشگاهمن و خب‌چون‌خوابگاهیم هستم بیشتر اذیت میشم الان منو‌تو‌کل کلاس خراب کردن