2777
2789
عنوان

اه با مامانم بحثم شد حالم بده

178 بازدید | 5 پست

سال یازدهمم امسال ۳ بار میخواست طلاق بگیره نصف سال رو من بدبخت همش استرس و اظطراب داشتم که اتفاقی نیوفته با وجود اینا یکبار هم عمل کردم به خاطر بیماریم همش مریض بودم الان کارنامه ک اومده فقط یک تجدیدی آوردم اونم چون روز امتحان پدربزرگم اینا داشتن میومدن مامانمو ببرن تمرکز کافی نداشتم با این حال بازم یک تجدیدی آوردم اونم درس عمومی بقیه رو خوب دادم 

توی جمع خوب شستم جلو پدربزرگ مادربزرگ خاله دایی و .... 

منم اعصابم خورد شد گفتم شرمنده که یک سال تمام تمرکز من بدبخت رو بهم ریختین شرمنده که عمل کردم ۲ هفته باید استراحت میکردم بخیه هام باز نشه خانم بهش بر خورد قهر کرد 

حرف بدی زدم آیا؟آخه واقعا سخت بود برام بحث های توی خونه

﮼طُ‌دَرمـان‌ِزخم‌های‌ِوجود‌ِمَنـــی🙂♥️🫂دوستان کاربری از ۱۴ خرداد دست منه و تاپیکای قبلی مال من نیست😇💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه با وجود تنش ها حق داشتی

هی توضیح می‌داد و کوچیکم می‌کرد توی جمع منم گفتم الان که تو اصلا تجدید نداشتی کجا رو گرفتی؟گفت الان دیگه میدونم هدفت چیه (منظورش ازدواج بود)این یکی خیلی بهم برخورد

﮼طُ‌دَرمـان‌ِزخم‌های‌ِوجود‌ِمَنـــی🙂♥️🫂دوستان کاربری از ۱۴ خرداد دست منه و تاپیکای قبلی مال من نیست😇💙