2777
2789
عنوان

شوهرم گفته برام ماشین میخره

222 بازدید | 18 پست

خیلی خوشحال میشم وقتی یادم میفته که گفته برام ماشین میخره 

ولی وقتی یادم میفته که ممکنه نتونه بخره دلم خون میشه 

گفته احتمالا ماه وسط تابستون، که میشه مرداد میخره. 

نمیدونم الان چی میشه 

هی خوشحال و ناراحت میشم بده این حس منتظر بودن و یهو دلسرد شدن 

کاش به قولش عمل کنه بخره

خانواده سالم یعنی خود خوشبختی. بقیه چیزها رو با تلاش میشه درست کرد. #تلنگر به خودم       اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگه پولداره که صد درصد میخره  نترس

هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜

ان شاالله 

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

همینکه حرفشم زده خودش کلیه

حرف ک نمیشه نون و آب

شوهر من میگفت برات ماشین میخرم ، خونه میخرم

حتی بردم در طلا فروشی ی دستبند و انگشتر ست بهم نشون داد گفت اینو پولدار شدم برات میخرم

پولدار هم شد نه که نشداااا

ولی نخرید 😐😂

الانم میگه برام دختر بیار برات سرویس طلا میخرم 

گفتم یکساله سرویسمو فروختی نمیتونی بخری 

اینا همش وعده و وعیده 

حرف ک نمیشه نون و آبشوهر من میگفت برات ماشین میخرم ، خونه میخرمحتی بردم در طلا فروشی ی دستبند و انگش ...

😂😂🤸

اخی الهی ایشالله درست میشه 

ولی منظور اینه همینکه تلاشمم بکنه خوبه 

ولی درست میگی حرف بدون عمل بدرد نمیخوره 

چه ماشینی

میخواست تیبا صفر بخره ولی چون ناشی هستم گفتم میزنم اینور اونور ناراحت میشم فعلا گفتم پراید واسه شروع بد نیس

خانواده سالم یعنی خود خوشبختی. بقیه چیزها رو با تلاش میشه درست کرد. #تلنگر به خودم       اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

عزیزم اگه پولداره که صد درصد میخره نترس

پولداره ولی هرچی درمیاره دوباره خرج کارش میکنه، یعنی ذات کارش اینطوریه که هی باید گسترش بدی وگرنه ورشکست میشی

واسه همین پراید میخره فعلا

اگر سر قول هاش میمونه میخرهولی اگر مث شوهر من فق حرف بزنه نه نمیخوره 🤣🤣

شوهر من نسبتا خوش قوله